arkadaşlar, bugün hepimiz için ,yanıma Çağrıyı da alarak ,Elvanlıya gitim arabayla , bikaç restoranta girdik.Çağrının mekanı oralar.Adamlarla oturduk konustuk 400gr kiremitte baliık(tavuk yada et) +salata+içecek 10ytl.
Mekan gayet güzel sabah 09:00 da pozcu dayız en kısa zamanda yola çıkılacak.Yolda MM migros un bahcesinde 5 dk mola ondan sonrada elvanlı.
güzergah çok basit;çeşmeli tabelasının bittiği yerde bir köprü var yol köprünün üzerinden geçiyor.Köprünün bitiminden sağa sapıyoruz 4.8 km sonra Kavaklıdere restauranta varıyoruz.
yol tamamen asfalt ufaktefek çukurlar var zaten dolmuş işliyor yolda bakımsız sayılmaz.Ana yoldan restoranta gidene kadar 4.8 km boyunca yokus çıkılıyor ama dik yada zor bi yokus değil rahatlıkla gidebiliriz.
mekanla ilgili sorusu olanlar irtibata geçsin.
Yol lideri Kerim,
ama mekana ilk defa gideceği için bilmeyebilir bu durumda yolu bilen bi arkadaş lider olacak.
****kesinlikle sollamak,kurallar dşına çıkmak yok,
****Yunus kardeşim,yolda çok fazla polis var ve tehlikeli ,üstelik pazar günü .yaşı büyük olanlar kurtarabilir ama seni kurtaramayabiliriz.Gerekeni yap bu konuda,senin için doğru olanı..
****arkadaşlar dün çaybehcesinden kalktıktan sonra bikaç olay yaşanmış,ben yoktum orada iyikide yoktum,herkesin ortak fikri şu ki "is te mi yo ruz" .(nokta)
işin garip ve anlaşılmaz tarafı dün oradan kalkmadan önce 1 saat dikkatli olmayı ,alkolü,ve güvenliği konustuk en çok konusanların en yanlış işleri yapması herkesi rahatsız etmiş,bilgilerinize sunarım.
hala herşekilde toplantıların alkolsüz yerde ,yada en azından mekanda alkol varsada toplantı bitene kadar içilmeyerek yapılmasını savunuyorum.Bununla birlikte de 1 yada 2 bira içerek motora binmekle ,trafikte yanlış(yarış,rahatsız etmek,şov...vs) işler yapmak arasında fark olmadığını düşünüyorum ikiside olmamalı.