[Mersin - MT]

davulcu haklısın dostum.. aslında ben ilk gezi kısa olsun istiyorum.. gözne yaylası fena olmaz.. bence ilk geziyi gözne yaylası tarafına yapalım.. ne dersiniz?_?

gözneye gideceksek ben beat imi alim. boğsak sa cbr ı valla biz telde konuştuk kerimle ama yine yazim dedim. arkadşlar racing makinalar varsa yayla yoluna vurulmaz bence boğsak iidir. haberleşelim..

shadow959' Alıntı:
gözneye gideceksek ben beat imi alim. boğsak sa cbr ı valla biz telde konuştuk kerimle ama yine yazim dedim. arkadşlar racing makinalar varsa yayla yoluna vurulmaz bence boğsak iidir. haberleşelim..

selam üstad, kerim senden bahsetmişti ama forumda hiç görmemiştim seni, hoşgeldin diyorum, ve bol bol gezin diyorum, tut bizim elemanların elinden götür uzaklara, gezilere selamlar, sevgiler...:rendeer:

shadow959' Alıntı:

aslında haklısın usta.. ilk buluşma gözneye olsn.. bencede racing makineyi yayla yoluna vurma.. bu arada bende başka alternatif yok.. yinede sen bilirsin.. :cat: bu arada mangalda et yada sucuk gibi bişeyler yapabiliriz.. erdemlide önder ustaylada aynı yapmıştık..

çağrıııı yani davulcuuu :) hoşgeldin kardeş foruma gelmen iyi oldu .durum budur işte pazar günü yollardayız .tek korkum var arkadaşlar yayla yolu kalabalık olacak pazar günü.....:(

hocam merak etmeyin bişey olmaz ya.. aslında yeni bir başlıkmı açsak mersin motorcuları toplanıyor diye.. ?_?

evet böyle bi başlık açalım bence herkesin haberi olsun bu işi yapabilirmisin?

artniyet' Alıntı:
evet böyle bi başlık açalım bence herkesin haberi olsun bu işi yapabilirmisin?

üstad sen aç istersen amaç bu başlığı açmak sen ya da kerim farketmez, faal olan bir üye olsun yeter..:wiinkk: :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/forumdisplay.php?f=20

üstad burası duyurular bölümü, solda yeni konu aç var, ona tıkla gerisinin halledersin zaten önce başlık yaz, sonra da mesajı, ya aslında bende açabilirdim ama şimdilik istanbulda olmam dolayısı ile benim açmam abes kaçar, katılamayacağım geziye başlık açmak olmaz yani...:cherry:
görüşmek üzere...

selam arkadaşlar bu hafta sonu inşallah 29/30 unda bogsakta yız adana motor severler olarak 2. grubumuz var 1, si cumartesi 2,30 da toplu adanadan çıkış 2, si işi olan arkadaşların pazar sabah 9,30 gibi yani bu hafta sonu 2 gün lük güzel eyelnceli bir gezi düşünüyoruz katılmak veya tanışmak isteyen arkadaşlarımızıda bekliyoruz

hocam aslında boğsakta fena olmaz.. mersinliler boğsak tarafına mı uzasak?_? adana grubuda geliyomuş..

hey pisiko ban uyar hep beraber gidelim ama şöyle bi durum var bende ehliyet yok. sakata gelmeyelim sonra.

arkadaşlar çarşamba oldu , daha boğsak mı boğmasak mı diye düşünüyoruz. Bence bi kişi nereye gidiceemizi soylesin ve ona gore millete soyliyelim.bence bir an once karar verelim....istanbulda 100 motor toplanıp moto GP ye gidiyo bu pazar, biz şurdan şuraya gidemiyoruz neredeyse. haksız mıyım pckopat ghost rider, art niyet, ismail, 535 ve diğerleri. saygılar....

Son düzenleme:
hocam haklısın ama şöyle bir durum söz konusu.. hafta sonu adana grubuda boğsak tarafına gidecekmiş.. benim düşüncem mersin ve adana grubu toplansın ii bir tanışma faslı olsun.. ama şöyle bir düşüncemde war.. ilk gezi olarak fazla uzağa açılmadan gözne yaylasına çıksak hiçte fena olmaz..

PcKopatGhostRider' Alıntı:
hocam haklısın ama şöyle bir durum söz konusu.. hafta sonu adana grubuda boğsak tarafına gidecekmiş.. benim düşüncem mersin ve adana grubu toplansın ii bir tanışma faslı olsun.. ama şöyle bir düşüncemde war.. ilk gezi olarak fazla uzağa açılmadan gözne yaylasına çıksak hiçte fena olmaz..
kerim sana maalesefkiuzaktan uzaktan katılıyorum, tanışma olayı iyi olur ilerleyen zamanlar açısından, ama bana sorarsanız kayacı vadisine de gidebilirsiniz benden sadece bir fikir size, ama gezi sizin geziniz keyfinize göre..:wiinkk:

baba ilk gezi için kayacı vadiside uzak kalır.. bence yine en iyisi gözne tarafı.. bu arada davulcu hocam gözne tarafında ehliyetin bir sorun yaratacağını sanmıyorum ama yinede tereddüte düşersen benim ortak war.. ehliyetli.. onda scooter olduğu için pek gelme taraftarı deil.. istersen onu senin arkaya atarız.. ama gözne tarafında sorun olacağını zannetmem..

Babalar Gözne benim hemen dibimde, en iyi yer bence de orası. Yalnız malüm bende ikiteker yok, artçı sayısı çok olacaksa arkadaşları ben toplarım, yok eğer tek ben varsam kilom 75 duyurulur...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar