- Konu Yazar
davulcu haklısın dostum.. aslında ben ilk gezi kısa olsun istiyorum.. gözne yaylası fena olmaz.. bence ilk geziyi gözne yaylası tarafına yapalım.. ne dersiniz?_?
shadow959' Alıntı:gözneye gideceksek ben beat imi alim. boğsak sa cbr ı valla biz telde konuştuk kerimle ama yine yazim dedim. arkadşlar racing makinalar varsa yayla yoluna vurulmaz bence boğsak iidir. haberleşelim..
shadow959' Alıntı:gözneye gideceksek ben beat imi alim. boğsak sa cbr ı valla biz telde konuştuk kerimle ama yine yazim dedim. arkadşlar racing makinalar varsa yayla yoluna vurulmaz bence boğsak iidir. haberleşelim..
artniyet' Alıntı:evet böyle bi başlık açalım bence herkesin haberi olsun bu işi yapabilirmisin?
kerim sana maalesefkiuzaktan uzaktan katılıyorum, tanışma olayı iyi olur ilerleyen zamanlar açısından, ama bana sorarsanız kayacı vadisine de gidebilirsiniz benden sadece bir fikir size, ama gezi sizin geziniz keyfinize göre..:wiinkk:PcKopatGhostRider' Alıntı:hocam haklısın ama şöyle bir durum söz konusu.. hafta sonu adana grubuda boğsak tarafına gidecekmiş.. benim düşüncem mersin ve adana grubu toplansın ii bir tanışma faslı olsun.. ama şöyle bir düşüncemde war.. ilk gezi olarak fazla uzağa açılmadan gözne yaylasına çıksak hiçte fena olmaz..