[Mersin - MT]

muratd' Alıntı:
boğsak taraflarına filan geziler düzenlemeyi düşünüyor musunuz?

e zaten muhtemelen o taraflara olur, ama havaların da ısndığını ve dağ havasının iyi geleceğini unutmayalım dimi...

kerim, barbaros,ömer nerdesiniz arkadaşlar sizlere soruyor, ahh ahh!!! artık yapın şu geziyi yav:mrgreen:

katılmak isteyenler kimler yani pazar günü sabahtan hadi desek çıksak kimler gelebilir?
herkes bi ismini fikrini yazsın bu pazar toplanalım...

bi arkadaş mondial cruisercı ve ben hazırız

ben o zaman takip edeyimde buraları bakarsınız eskişehir mt den bi misafir olabilir:D
ama yaza doğru..

artniyet hocam fena olmaz aslında.. bu pazara olabilir aslında..

bizden 3-4 motor gelir büyük ihtimalle..

Son düzenleme:
yaw walla ben sizin yerinizde olcam basar giderim her hafta sonu 2 3 kişyle abi oraların kıymetini bilin deniz var ya orda denizzzz:):)

biz eskişehir mt olarak 2 gunde 2 gezi yaptık toplam 300km ama işte deniz yok çok özledim bee..

hocam biz sürekli içinde olunca pek heves kalmıyo bea.. :)

eskişehirli dostlarımızıda bekleriz hocam..

eskişehirli dostlarımızıda bekleriz hocam..

Son düzenleme:
bende 4 sene kaldım toros fen mezunuyum ama işte burada olmayınca insan özlüyo ya:)

arkadaşlar daha konusuruz ama...

30 nisan sabah 10 da carrefour da buluşma ve istikamet gözne yolunda sarnıç diye bi yer.kahvaltımızı orda yaparız?? biz 2 kişi her ihtimalde sabah carrefourdayız..herkesi beklerim

artniyet' Alıntı:
mersinli arkadaşlar.!!!

bi toplanalım diyorum nedersiniz?

önerilerinizi bekliyorum

helal üstad sonunda yapalım denildi ya, artık gam yemem...:flower: :thumleft: ::pulp::

heyt be sonunda gezi yapacak mersin mt, zaten iyice rezil olduk, cengiz abi falan bi dolu laf etti, iyi olacak bu...:cat:

artniyet' Alıntı:

30 nisan sabah 10 da carrefour da buluşma ve istikamet gözne yolunda sarnıç diye bi yer.kahvaltımızı orda yaparız?? biz 2 kişi her ihtimalde sabah carrefourdayız..herkesi beklerim

ahh aahhhhh orada bi sucuk yemiştik,tavada tereyağlı tavuk kanadı offf mükemmeldi walla,tulum peyniri filan offf walla nasıl canım istedi sarnıç deyince:):)

tamam hocam 30 nisan pazar carrefourda.. bir sorun çıkmazsa inşallh bu hafta sonu buluşuyoruz..

abi ben 2003 mezunuyum ya:)
ama hocalar hala aynı:)
bizim hocalar sabitmiş okulu hocaların üstüne yapmışlar zaten:):)

selam sonunda mersinliler de bi gezi tertip ediyor. biz de katılıyoruz. bu arada ben de toros mezunuyum muratd. 97 mezunuyum. pazar carrefourun orda görüşmek üzere ama daha uygun bi yer olmaz mı artniyetim benim...

artniyet' Alıntı:

hocm bahsettiğin sarçnıç boğsaka tam ters düşmüyomu yaw?_?

hoşgeldin davulcu kardeş kardeş, seni de aramızda görmek büyük mutluluk, bu başlığın böyle canlandığını görmek gerçekten hoş oldu, bol bol gezilere inşallah...:rendeer:

cümleten hoşbulduk.bogsak tarafına da gideceğiz tabii ki. ama havalar biraz daha ısınsın. hem daha ilk buluşmamız olacak bu sarnıç.silifke den gelenler gec gelirse carrefour dan çıkışı biraz geciktirelim o zaman. ha bu arada sarnıç ı bilmeyenler için gozne yaylası yolunda cok guzel kahvaltı yapabileceğimiz,çekilecegimiz fotografları gururla gosterebilecegimiz bir doga harikası mekan..Bence bu haftasonu kesin gidelim ne dersiniz.....art niyet seninsarı maruderi ben bi ara gordum heralde ya şu modified 33 B plakalı bişey mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar