[Mersin - MT]

izo

.( motorun grenajlarını sokmeye calıstım bugun baya hasar var tahmınımden daha fazla..
canımız sağolsundan başka teselli veremiyorum kendıme..

Belediye otobüsü şöförü Allah Belanı versin.
kardeş im geçmiş olsun yeni gördüm inşallah sende de ciddi bişey yoktur Allah beterinden korusun...

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun alicim
Allah devamından ve tekrarından saklasın...

Ali çok geçmiş olsun başkan. Yollar ve şöförlerimiz sağolsun sürat yapmaya müsait bi ortamımız yok maalesef. Daha düşük tempo her zaman biraz daha güvenli oluyo maalesef. Çok geçmiş olsun. Akşamüstü görüşürüz inşallah.

Yeşil ışık yanmış yolun ortasında aniden frene basıyor.Tam bir şerefsiz ya 2 tane fazla yolcu alacak diye düştüğümüz duruma bak.

Mersinde belediye otobüsleri boyle.. Su katılmamış turunden cogu..
Benim suçum Sercan'ın carptıgını gorup frene sert basmam ve yolun kaygan olması ve panıklemıs olmam belkide..
Mont dızlık ve bot kullanmayısımda diger hatam..
Kulağıma kupe olsun

Sağlık olsun..
Sercan ve bende bır sıkıntı yok. Bıraz maddî hasar canımız sagolsun.. Sukurler olsun.
ve yeniden mersin MT ye cok tesekkur ederim..

Angels Of THE city

Mersinde belediye otobüsleri boyle.. Su katılmamış turunden cogu..
Benim suçum Sercan'ın carptıgını gorup frene sert basmam ve yolun kaygan olması ve panıklemıs olmam belkide..
Mont dızlık ve bot kullanmayısımda diger hatam..
Kulağıma kupe olsun

Sağlık olsun..
Sercan ve bende bır sıkıntı yok. Bıraz maddî hasar canımız sagolsun.. Sukurler olsun.
ve yeniden mersin MT ye cok tesekkur ederim..

Angels Of THE city

Sercan'ın da kaza yaptığını senden duydum. Sercan sanada çok büyük geçmiş olsun. Tekrarını yaşamamanız dileği ile:pale:

Selamlar Mersin Mt yeniden canlanmış buna sevindim.Beni mersin mt nin ilk gezilerinden tanıyabilirsiniz.Sencer abi de iyi tanır az gezi yapmadık beraber.Şu an cbr 250 kullanıyorum.Turuncu renk folyo kaplı belki görmüşsünüzdür.Bu 3 gün önce atlattığım kaza videosu : https://www.youtube.com/watch?v=cdJ_fWqKFcg
ayrıca ara ara videoalar yüklemeye calısıyorum youtube sayfama abone olabilirsiniz.Facebooktan da arkadaş olarak ekleyebilirsiniz http://www.facebook.com/yunusemrekaran hayırlı günler..

#sailor33# Eyv.Hocam sağolasın.ufak bir kaza atlattık.Çok şükür sıkıntı yok.Aslında orada en büyük etken asfalttı.Asfalt o kadar kayganki ha suda frene basmışsın ha orada frene basmışsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

sercan toplantıda yoktun...
Mersinde değildim.

izo

Sercan sana da geçmiş olsun tek tek öğreniyoruz durumları valla Allah beterinden korusun hepimizi...
Bi kurşun dokturmek gerek Mersin Mt larak sanırım :)

Mersin İl Temsilcisi
Selamlar Mersin Mt yeniden canlanmış buna sevindim.Beni mersin mt nin ilk gezilerinden tanıyabilirsiniz.Sencer abi de iyi tanır az gezi yapmadık beraber.Şu an cbr 250 kullanıyorum.Turuncu renk folyo kaplı belki görmüşsünüzdür.Bu 3 gün önce atlattığım kaza videosu : https://www.youtube.com/watch?v=cdJ_fWqKFcg
ayrıca ara ara videoalar yüklemeye calısıyorum youtube sayfama abone olabilirsiniz.Facebooktan da arkadaş olarak ekleyebilirsiniz http://www.facebook.com/yunusemrekaran hayırlı günler..

Sana da geçmiş olsun yunus.
İşyerime beklerim, mersindeysen tabii...
Elbette ki Mersin MT'nin yeniden canlanması çok güzel. Senin de desteğinle eskisinden daha iyi işlerin altına imza atabiliriz...

Arkadaşlar, yol ve trafiğe uyum sağlayın.
elbette tecrübeliyiz ama değişken olana ve cellet gibi karşımızda duran toplu taşımacılık var....
Bir de toplumun önyargısı da bizi daha doğmadan gömdüğü için, daha da dikkatli olalım.

Hepinize geçmiş olsun.

Sercan, senin kazandan bilgim yoktu, kusura bakma.
Umarım çok fazla sıkıntı yoktur!

Haftalık toplantı iptal mi, yoksa bu hafta da yineleyelim mi?

Mersin İl Temsilcisi
Günaydın mersin mt

Toplantı var mı bugün?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

Cvp yok. 0 505 598 39 13
Bakan gelen olursa haberleşsin... gerçi bu saatten sonra sanmam

Mersin İl Temsilcisi
TOPLANTI FOTOSU YOK MAALESEF.
ÇÜNKÜ TOPLANTI YOK...
FİKİR YOK...
"FİK" BİLE DEĞİL :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar