Merhabaa

Merhaba,

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi'nde görev yapmaktayım. Ankara'ya sık sık konser vermeye geliyorum. Bu işe yeni merak sardım. Fuara gidip chooper tipi bir motor almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hoşgeldin arkadaşım fuara gitmen doğru karar orda aradığını bulursun ,standımızada bekleriz orda tanışmak umuduyla

hocam hoşgeldiniz,motor merakı başka birşeye benzemez,aşktanda öte ona göre yengeye falan şimdiden aşıla motor olayını bağımlılık yapar bende söylemesi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzun bir araştırma süreci..
uzun bir satınalma ve lisans süreci..
yeni arkadaşlıklar..
şirin buluşmalar...
keyfili sohbetler..
küçük akslikler..

hepsine merhaba demiş bulunuyorsunuz. size de merhaba :) hoşgeldiniz.

Hoşgeldiniz ve hayırlısı olur inşallah...
Fuarda mutlaka doğru seçimi yapma şansını bulacaksınız:cat: şimdiden hayırlı olsun ve kazasız sürüşler dileği ile.

aramıza hoşgeldiniz ::tutkuy:: umarım keyifli ve eğlenceli vakit geçirirsiniz :rendeer:

ilginiz ve sıcakkanlılıgınız icin herkese cok tesekkur ederim. Motorsiklet camiasının seckin uyeleriyle tanısıyor olmaktan ben de mutluluk duymaktayım. Motorsiklet hususunda gerek teknik gerek pratik sizlerden ogrenecegim cok sey var. Ancak beni herseyden once dostluk temellerine dayalı bu kulturun bir parcası olmak heyecanlandırmakta. Motorsiklet bahane...

Saygılarımla.

Arkadaşlar dün ilk motorumu aldım. Regal Raptor DADYW CLASS 250cc.
Antalya'dan sıfır km. aldım. Yapmam gerekenler için bilgilerinizden faydalanmak isterim.
Saygılar..

aramıza hoşşgeldiniz :) Bu işe bulaştın mı daha ayrılamazsın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kaynarca :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar