Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi'nde görev yapmaktayım. Ankara'ya sık sık konser vermeye geliyorum. Bu işe yeni merak sardım. Fuara gidip chooper tipi bir motor almayı düşünüyorum. Tavsiyelere açığım..
hocam hoşgeldiniz,motor merakı başka birşeye benzemez,aşktanda öte ona göre yengeye falan şimdiden aşıla motor olayını bağımlılık yapar bende söylemesi
Hoşgeldiniz ve hayırlısı olur inşallah...
Fuarda mutlaka doğru seçimi yapma şansını bulacaksınız:cat: şimdiden hayırlı olsun ve kazasız sürüşler dileği ile.
ilginiz ve sıcakkanlılıgınız icin herkese cok tesekkur ederim. Motorsiklet camiasının seckin uyeleriyle tanısıyor olmaktan ben de mutluluk duymaktayım. Motorsiklet hususunda gerek teknik gerek pratik sizlerden ogrenecegim cok sey var. Ancak beni herseyden once dostluk temellerine dayalı bu kulturun bir parcası olmak heyecanlandırmakta. Motorsiklet bahane...