merhaba

hoşgeldin ama bu bırıncılıgın foruma yenı bır bayan katılana kadar surer sanırım.her yerde oldugu gıbı buradada çiçek böcek olayı mevcut.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yaw herkes aynı şeyleri söylemiş ... ben değişik bir giriş yapayım :
hoşgeldin .. :cherry:

not : bu arada sen bilmezsin , sen yenisin pelince
boydan bir fotosunu koyar yeni üyeler gelince

adettir ...lütfen gelenek göreneklerimize saygı gösterelim.. beklemedeyiz :p

gelenek göreneklerimiz hımmmmm keşke yerine getirsek ama maleseff her şeyin çok dışına çıktık toplum olarak bilmem anlata bildimmi :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn' Alıntı:
hehe :p buluşalım tabiiii şinci şöle oluyo gurup olarak yeni bir karar aldık yeni üyelerle önce ben bir görüşüyorum uygun olup olmadıklarına karar vermek için hehehehe sonra gurupla ilk toplantıya götürüyorum arkadaşları anlaştıkmı pelince ve tess ile görüşecez biz sonra size bilgi veririm arkadaşlar :cherry:

hımm gelenek görenek : mesela yukardaki gibi geleneklerimiz olduğunu bilmiyordum ... billmem anlatabildim mi ?:p

senin ki gibi benim ki de sadece bir şakaydı EgeKnn :silent:

Son düzenleme:
allahım bitsin bu işkence:mrgreen:
sanırım bu sitenin daha çok bayan üyeye ihtiyacı var. yeni bi bayan üye gelince yadırgadı millet, alıştırmak lazım herkesi:queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
lespaul_84' Alıntı:
allahım bitsin bu işkence:mrgreen:
sanırım bu sitenin daha çok bayan üyeye ihtiyacı var. yeni bi bayan üye gelince yadırgadı millet, alıştırmak lazım herkesi:queen:

Evet abi hergün bir bayanın (sanalda olsa :queen: ) bu foruma katılması lazım. Bu ne yahu normal tanışma konuları en fazla 20-30 cevap alırken 88 cevap almış üstelik bekar mısın, buluşturun, iki üç kere mesaj atanlar felan. :queen: Arkadaşlar kış uzun sürdü çok kapalı kaldınız galiba. Gidin dolaşın iyi havalarda yahu. :mrgreen:

Bu arada @PELİNCE hoşgeldin :rendeer:
Sen bunlara bakma kurtların tuzağına düşme yani yazın sen gel Ayvalığa motorunla birlikte takılırız benim motorum henüz yok ama teknem var dolaşırız. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
BIYIKLI ne iş bilader millete taş atmışsın kendin de aynısını yapmışsın

bakma sen pelince bunlara gelsen izmirde takılalım biz heheh :queen: :bounce:

ulem bari burda yapmayalım beyler. hatunlar için girdiğimiz şekillere bahhk beeaa :farao:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
nevZAT150' Alıntı:
BIYIKLI ne iş bilader millete taş atmışsın kendin de aynısını yapmışsın

bakma sen pelince bunlara gelsen izmirde takılalım biz heheh :queen: :bounce:

ulem bari burda yapmayalım beyler. hatunlar için girdiğimiz şekillere bahhk beeaa :farao:

Çaktırmaaaaaaaa :queen:

Bırak erkeklerin kaderi bu sonsuza dek sürecek.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Forumdan Uzaklaştırıldı
pardon moderatörüm başıma taş geldi galibaa kusura bakma

hoşgeldin pelince ii ki geldin aramızaaa

kalıcı olman dileğimizlen...
:rendeer:

Arkadaslar ıyıkı geldım hosgeldım ama sadece tanısmaya aranıza katılmaya geldım. Lutfen evlılık ve bulusma tekliflerınızı etrafınızdakı guzel ınsanlara saklayın.Resmımı ısteyen arkadaslar ben dusuncelerımle burdayım hayırlısı ızmır uyelerı ıle tanısmamız olacak yuzyuze ama bu kadar. Ve sadece tanısma topıgı olarak kalması dılegıyle sevgıler.

PELİNCE' Alıntı:
Arkadaslar ıyıkı geldım hosgeldım ama sadece tanısmaya aranıza katılmaya geldım. Lutfen evlılık ve bulusma tekliflerınızı etrafınızdakı guzel ınsanlara saklayın.Resmımı ısteyen arkadaslar ben dusuncelerımle burdayım hayırlısı ızmır uyelerı ıle tanısmamız olacak yuzyuze ama bu kadar. Ve sadece tanısma topıgı olarak kalması dılegıyle sevgıler.

çokmu rahatsız etti bu millet

dishy' Alıntı:
napcan cbr hayırdır ağır abi oldun birden :mrgreen:

aslına bakarsan 75kiloyum ve 2 kardeşim var 2 tanede yeğenim yani dayıyımda :)

bi sorun olacağını sanmıyorum bu forum altındaki herkez dostluktan yanadır bugune kdr henüz kimseyi evlendiremedik :queen:

İlk ben olucam ama:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar