Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hehe buluşalım tabiiii şinci şöle oluyo gurup olarak yeni bir karar aldık yeni üyelerle önce ben bir görüşüyorum uygun olup olmadıklarına karar vermek için hehehehe sonra gurupla ilk toplantıya götürüyorum arkadaşları anlaştıkmı pelince ve tess ile görüşecez biz sonra size bilgi veririm arkadaşlar :cherry:
vay be ne centilmen beyler varmıs:queen: 42 cevap yazmıslar. beyler biraz yavas. yeni üyeyi kacırtacaksınız.
pelince bu arada sende hosgeldin :rendeer:
EgeKnn, Tess zaten motor arıyor. Vallahi motoruna el koyar, Pelince'yi de ardına alır toplantıya gelir. Yaya kalırsın. Demedi deme bak buraya yazıyorum nahhh!!!
Sen en iyisi toplantı yerini son 10 dakikaya kadar gizli tut:queen:
pelince merhaba...ben evli barklı bir adamım...ahada bu kızım Yağmur...yani üstüme gelmeyiniz...teklifinizi kibarca reddediyorum...ama 3 kere boş ol kredimide her an kullanabilirim...:cherry:
dünya ahret bacımsın....(bu kelimeyi kaç yüzyıldır kullanmak isterdim bugüne nasip oldu iyimi)