tubis Katılım 1 Haz 2005 Mesajlar 8,608 10 Şub 2006 #101 biraz daha yazarsak yine bizi uyarcaklarr :mrgreen: bişi değil kızın topiği tanışma dan çok herşeye benzedi hoşgeldin güzelimm :rendeer: :rendeer:
biraz daha yazarsak yine bizi uyarcaklarr :mrgreen: bişi değil kızın topiği tanışma dan çok herşeye benzedi hoşgeldin güzelimm :rendeer: :rendeer:
C CBR1000RR Katılım 15 Eki 2004 Mesajlar 1,124 10 Şub 2006 #102 dishy' Alıntı: biraz daha yazarsak yine bizi uyarcaklarr :mrgreen: bişi değil kızın topiği tanışma dan çok herşeye benzedi hoşgeldin güzelimm :rendeer: :rendeer: Genişletmek için tıkla ... herzamanki gibi bu başlığıda geyik muhabbetine alet ettim özür dilerim arkadaşım sen n amaçla yazdın ben n amaçla kullandım dishy sen kafanı yorma bana alıştılar deli diye bakıyolar artık bana :queen:
dishy' Alıntı: biraz daha yazarsak yine bizi uyarcaklarr :mrgreen: bişi değil kızın topiği tanışma dan çok herşeye benzedi hoşgeldin güzelimm :rendeer: :rendeer: Genişletmek için tıkla ... herzamanki gibi bu başlığıda geyik muhabbetine alet ettim özür dilerim arkadaşım sen n amaçla yazdın ben n amaçla kullandım dishy sen kafanı yorma bana alıştılar deli diye bakıyolar artık bana :queen:
PELİNCE Katılım 25 Ocak 2006 Mesajlar 41 10 Şub 2006 Konu Yazar #104 Ne bu yaa valla benım topık aldı basını gıdıyooooooooo tanısma dııl tartısma topıgı oldu
TYP-R Katılım 2 Eki 2005 Mesajlar 399 10 Şub 2006 #106 :bestmt: 'e Hoşgeldin....:rendeer: Çiçekler herzaman olduğu gibi şirketten....:mrgreen: