merhaba

valla kız ürktü hep sizin yüzünüzden ne güzel evlenme teklifi edecektim :queen:

ya arkadaslar ilginize tesekkurler. Merak etmeyın motor tutkunu bırı asla kacmaz bu sıteden ... Eee artık kovsanızda sızlerleyımm bu arada sende hos geldın morocuq.Evlenme teklif edeceklere sımdıden cvp vereyımm . düşünmüyorummm. :p hepinize kocamannn öpucukler Egeknn eee ne zaman bulusturuyorsun bızlerııı

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin diyim bende en son olarak

-izmirin gızları hala meşhurlar. Pelin nicki baya bir tuttu. Eskişehirli bayanlarında hiç aşağı kalır yanları yokh (ilgilenenlere duyurulur.)
(motosiklet yokh galiba sende de)
Motosiklet.net'e hoşgeldin.

-açık ara birinci gidiyorsun ben biraz da yeni katılan sıfıryedi nickli arkadaşa yardım edeyim seninle yarışıyor.....

PELİNCE' Alıntı:
ya arkadaslar ilginize tesekkurler. Merak etmeyın motor tutkunu bırı asla kacmaz bu sıteden ... Eee artık kovsanızda sızlerleyımm bu arada sende hos geldın morocuq.Evlenme teklif edeceklere sımdıden cvp vereyımm . düşünmüyorummm. :p hepinize kocamannn öpucukler Egeknn eee ne zaman bulusturuyorsun bızlerııı

hoş geldinde biraz kendini beğenmiş gördüm nerden biliosun senin teklif etmeyeceğini belkide sana bölebi teklif hayatın boyunca gelmicek :queen:

yaww tanıtayım tabii. calısıyorum iş guc yogunum ıste.motor sevıyorum o yuzden sızlerleyım maalesef motorum yok ( belkı alırız bıgun )Toplantılara gelmeye calısıcam vaktım olursa ızmırlı arkadaslar tanısırız sızlerle.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya bi durun yaaa :p

arkadaşlar valla bu ne ilgi böle hıııı :p valla hiç boşuna uğraşmayın ben izmirdeyim iş yerim alsancağa yakın ve hiç şansınız yokkk :cherry:

peline ileticem selamlarınızı :bounce: :queen:

bak şu an 74. mesajı yazıyorum, kimsenin tanışma topiği bu kadar uzamadı ve evlenme teklifleri bu kadar havada uçuşmadı :mrgreen:

allahım kızlar yağıo resmenn :mrgreen:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :rendeer: bitane çiçekte benden olsun :cherry:

adını duyduk egeknn den ama daha tanışamadık.hoşgeldin..görüşmek dileğiyle
sevgi ve saygı ile kal.

Sitede hosgeldim msj bırıncısı olmamda emegi gecen tüm motorseverlere tesekkurler:rendeer: Sızlerı sevıyorumm...( Yaw unlu mü oldum ne? dansetmeye bıle basladım )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar