Merhaba

Merhaba ben cem. 17 yaşındayım. 13 yaşından beri market işletiyoruz ailecek. ailemi zar zor olsada ikna edip başlangıç motosikleti olan tvs apache rtr 150 aldırmaya ikna ettim. motosikletim 2013 model trafiğe çıkışı 2014 ve daha 1 hafta önce 9 km deyken ben aldım. fiyat 4400 olunca bu fiyat kaçmaz diyerek aldık. sizlere bir merhaba mesajı yazmak istedim . merhaba motosiklet forum ailesi :)

Ehliyet de yetmez, ekipmanların da tam mı bakalım genç arkadaşım? Aman diyeyim kasksız, montsuz, eldivensiz binme sakın motora.

Yeniden hayırlı uğurlu olsun motosikletin, kazasız belasız dikkatli kullan, kendini ve aileni üzme :wiinkk:

kbR

Hoş geldin kardeşim.. Herbirimiz sen kadarken ehliyetsiz kullanıyorduk onun için sende kullanacaksın.. Tabi yakalanmamak şartıyla :)

Evet ehliyetim yok şuanda :) yarın direksiyon sınavına giricem dubalardan geçiğ 8 çizip rampanın üstünden gidicem. biraz heyecan var tabi ama alıştım sayılır . hepinize teşekkür ederim abilerim :)

Hoşgeldin arkadaşım. Burda bir sürü trafik polisi var. Birazdan tramer ve gbt kontrolü de yaparlar:)

Hoş geldin ekipan konusuna çok dikkat et hadi tekerin düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar