Merhaba ve Sorular :)

Öncelikle tüm forum kullanıcılarına merhaba aranıza yeni katıldım ben Can...

Ankara'da ikamet ediyorum yaş 18...

Etrafımda uzun süredir ve iyi şekilde motor kullanan bir kaç kişi var bende motora merak saldım ancak pek teknik ve marka bilgim yok :)

Başlangıç için iyi bir eğitim şart olduğunu biliyorum :)

Motoru bir kere alıp en azından bir üst seviyeye geçene kadar kullanmak istiyorum...

Supersport veya sport kasalardan almayı planlıyorum max 10bin tl bütçe saygılar...

Aynı zamanda hayırlı ramazanlar...

Merhabalar aramıza hoşgeldin.
Zamanla teknik ve marka bilgisini edinirsin. Eğitim alman senin ve motorunun yararına olacaktır.
10 bin bütçeye sana uygun olan ss motorlar Ninja 250 R - Cbr 250 R - Gt 250 R .
Tabi senin içinde korumalı ekipmanlar şart :)

h.geldin kardeş . sen o 10 bin liralın 2 bin tl sini koruma ekipmanlarına ayırman yararına olur .

h.geldin kardeş . sen o 10 bin liralın 2 bin tl sini koruma ekipmanlarına ayırman yararına olur .

Arkadaşa katılıyorum, motosikletten önce koruma ekipmanlarını tedarik etmelisin. Çünkü motordan çok senin sağlığın önemli, ne kadar bütçe ayırırsın bilemem ama ucuzunada kaçmamak gerek. Aramıza hoşgeldin, sana temiz bir ninja 250 r öneririm.

Yorumlarınız için tek tek teşekkür ediyorum en büyük forumlarda dahi tanışma ve sorular bölümüne bu kadar ilgili yaklaşılmıyor ne yazık ki hepnize çok teşekkürler...

Bütçeyi zaten garajdı prof bir eğitim için başlangıçtı vs diye ayırdığımızda 3.500 tl filan kalıyor motor için sanırım ikinci el almayı düşünüyorum aynı zamanda sınavlara hazırlandığım için bu motorun ne olacağına hemen karar vermem gerek ne yazık ki :( en fazla bayrama kadar vaktim var... şimdiden çok teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar