Merhaba Motosiklet Dünyası!

Motosikleti
Hero Dash125
Sen gezmene tozmana bak. Sürüşlerin arttığında kendindeki eksiklikleri daha rahat fark edeceksin, o zaman da ne gerekiyorsa onu yaparsın ya da alırsın. Bu iş sürmeden olmuyor. Sürenlerin tavsiyesine kulak kabart, sürmeyip de çenesi büyük olanlara "he yavrum, he gülüm, he bebeğim" de.
Vallaha kimseye bir şey diyemem abi... İlla niye bana bir şey densin ve illa niye ben cevap vereyim. Bunları aşmamız lazım. Hayatta magazinsel tanelerden başka bir sürü şey var. Motor bana sevgi dostluk ve yardımlaşmayı çağrıştırıyor. Bunları paylaşmak isteyen buyursun. Esin kaynağı olmak isteyen, bilgisini paylaşmak isteyen başımla beraber... Ama kimsenin Rıdvan gibi gol olmaz gibisinden yaptığı gereksiz yorumlara değer vermiyorum, merak da etmiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ahah kopek baliklari geldi falan diye agliyordu album tanitimi yaparken:)

Yaşı tutanlar bilir; Kaan Ertem'in L-Manyak'da "Ezik şarkıcı Altuğ" diye bir tiplemesi vardı ki Gökhan Özen'den feyz alınmıştı. Onunla ilgili ekşi'de 2002'de girilen bir entry'i paylaşıyorum.

Z kuşağı bilmez "zamdan ve zalaxy" o dönem gazetelerle beraber hafta sonları dağıtılan soft erotik, televole, magazin dergileriydi. (Şamdan & Galaxy)

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Teşekkür ederim. Aynen. Motordan önce ekipman. Eğitim şart. Delirmiş gibi motorun üstüne çıkıyor herifler. Bir de, aslında var ya, bu özel ders veren güvenli sürüşçüler, eğitimin son kısmını sürücü kursu güzergahında vermeli.😅Zıplayan yola dalıyor.😜
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bursa da olsanız eğitimi ben verebilirdim size. sizin gibi önce eğitimin önemini anlamak gerekiyor.
Sürücü kursu güzergahında eğitimin tillahını da verseler bir şey öğrenemezsiniz.

Bir gün kapalı alan hakimiyet (en az 7-8 istasyon) bir tam gün de roadcraft. Yani hem akan trafikte hem de bol virajlı, bol tabelalı, tali yollu, aksiyonlu yollarda en az 300 km gözlemli sürüş.

Bulunduğunuz şehirde mutlaka güvenli ve İleri Sürüş eğitimi veren birileri vardır. sakın geç kalmayın.. Tekrardan ehliyetiniz hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yaşı tutanlar bilir; Kaan Ertem'in L-Manyak'da "Ezik şarkıcı Altuğ" diye bir tiplemesi vardı ki Gökhan Özen'den feyz alınmıştı. Onunla ilgili ekşi'de 2002'de girilen bir entry'i paylaşıyorum.

Z kuşağı bilmez "zamdan ve zalaxy" o dönem gazetelerle beraber hafta sonları dağıtılan soft erotik, televole, magazin dergileriydi. (Şamdan & Galaxy)
Ben hatırladım. Yeni nesil için de şuraya ekleyeyim:

FoN-gIjXEAAYlqp

Bu da devamı:
FoN-gIkXgAEwo5h

Motosikleti
Hero Dash125
Tebrikler sana Gokhan ozenden civciv sarkisini armagan ediyorum

Bursa da olsanız eğitimi ben verebilirdim size. sizin gibi önce eğitimin önemini anlamak gerekiyor.
Sürücü kursu güzergahında eğitimin tillahını da verseler bir şey öğrenemezsiniz.

Bir gün kapalı alan hakimiyet (en az 7-8 istasyon) bir tam gün de roadcraft. Yani hem akan trafikte hem de bol virajlı, bol tabelalı, tali yollu, aksiyonlu yollarda en az 300 km gözlemli sürüş.

Bulunduğunuz şehirde mutlaka güvenli ve İleri Sürüş eğitimi veren birileri vardır. sakın geç kalmayın.. Tekrardan ehliyetiniz hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah.
Çok teşekkür ederim hocam... Önce bir hondaya gideceğim bakalım... Oradan yeni sahneler bir bir açılır kanaatindeyim

O kısacık sınav güzergahı bile olabilecekler hakkında küçük fikirler veriyor. .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar