Merhaba Motosiklet Dünyası!

Motosikleti
Hero Dash125
Naber motosiklet dünyası? 😜 Bugün ehliyet sınavını geçtim motosiklet dünyası. Sana, scooter ile sekiz çizerek giren ender şahsiyetlerden oldum motosiklet dünyası. 🤣🤣🤣 Saygıyla selam ederim motosiklet dünyası...

Motosikleti
CB125F
Hayırlı olsun hocam
8 çizmek çok aptalca geldi bana
Birde ehliyet kursuna giderken malûm bir şey öğretmiyorlar
Pratik yapayım derken ceza yedim 3 ay oldu şimdi bir kez bile polis denk gelmedi 😅

Motosikleti
Hero Dash125
Kendini ender zannetmenin sebebi sadece basit bir 8 çizmekmi 😃
Kendimi bu nedenle ender zannetmemin sebebi senin okuduğunu anlamaman olabilir sadece kardeşim.😄

Muhabbete hicivle geleni civciv ederim. Sadece tebrikler lütfen🤣🤣🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam
8 çizmek çok aptalca geldi bana
Birde ehliyet kursuna giderken malûm bir şey öğretmiyorlar
Pratik yapayım derken ceza yedim 3 ay oldu şimdi bir kez bile polis denk gelmedi 😅
😄 Sağol hocam. Biliyorsun, olay trafiğe iştirak etme icazetiydi, aldık. Eğitim ömür boyu... Oldum dersen yakışıklı ölürsün.

Son düzenleme:
Naber motosiklet dünyası? 😜 Bugün ehliyet sınavını geçtim motosiklet dünyası. Sana, scooter ile sekiz çizerek giren ender şahsiyetlerden oldum motosiklet dünyası. 🤣🤣🤣 Saygıyla selam ederim motosiklet dünyası...
Kral evrene seslendin resmen😅 neyse hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Sende düştün abi 😅

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun.

Tabi olay ehliyeti almakla bitmiyor. Eğitimlere devam edin hiç olmazsa kapalı alanda hakimiyet eğitimi alın da trafikte kaza yaparak öğrenmemiş olun. Ekipman olayını da ihmal etmeyin, scooter bile olsa tam ekipman.

Motosikleti
Hero Dash125
Hayırlı olsun.

Tabi olay ehliyeti almakla bitmiyor. Eğitimlere devam edin hiç olmazsa kapalı alanda hakimiyet eğitimi alın da trafikte kaza yaparak öğrenmemiş olun. Ekipman olayını da ihmal etmeyin, scooter bile olsa tam ekipman.
Teşekkür ederim. Aynen. Motordan önce ekipman. Eğitim şart. Delirmiş gibi motorun üstüne çıkıyor herifler. Bir de, aslında var ya, bu özel ders veren güvenli sürüşçüler, eğitimin son kısmını sürücü kursu güzergahında vermeli.😅Zıplayan yola dalıyor.😜

Abi tilt oluyom şu bildimcik tavırlara ya... En zalım sensin tamam... Bir şey öğretmeyecekseniz hisli(!) kaynana gibi üşüşmeyin arkadaşımg. Tanımazsın etmezsin, neyin artistliği bu! Uçak kullanıyor sanki... Uçak da kullanıyorum diye atlar. Bana ne bize ne... Muhabbete en saçma yerinden dalan herkese gelsin. 😎

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Senin için hayırlı olsun da , motosiklet dünyası için hayırlı olur mu bilemeyiz..
Sekiz çizmeyi aşırı büyük marifet saaymamalısın gibi..
8 çizen motosiklet dünyasında stajerdir..
888888888888 çizeceksin ki dünyaya girebilesin.. ::)

Motosikleti
Hero Dash125
Benim motosiklet dünyam bana yeter hocam. Ekstra bir yere girmeye çalıştığım yok. Anlatmaya çalıştığım şey sekiz ya da egom değil. Yani buralara odaklanmanız çok garip. İstatistiksel olarak vitesli motor ehliyeti alanlara kıyasla otomatik ehliyet alan minicik bir grup var. Bunu, motora resmi olarak yaklaştığım gün sevincimi paylaştığım yazıda yeşillik niyetine kullandım sadece. Bakın bir yeniye yaklaşırken, ya bir şeyler öğretin, ya sevincini paylaşın ya da uzak durun. Ben kırk yaşındayım ama gençlere yazık. Böyle tavır olmaz. Karşıdan çok boş görünüyor bu haller.

Motosikleti
Hero Dash125
Bilmiyorum ama ben hiç kolay görmüyorum. (!) Herkeste bir popstar jürisi edası... O programı zamanında getirmekle hiç iyi etmediler.🤣🤣🤣 Gerim gerim kasım kasım bir yolda, ben yine de keyifle zorluklara süreceğime eminim. Her şey kalbi güzele güzel olsun hacı.

Hayırlı uğurlu olsun Roma bile 1 günde kurulmadı laf edenleri umursama kendini geliştir hocam, tekerine taş değmesin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bilmiyorum ama ben hiç kolay görmüyorum. (!) Herkeste bir popstar jürisi edası... O programı zamanında getirmekle hiç iyi etmediler.🤣🤣🤣 Gerim gerim kasım kasım bir yolda, ben yine de keyifle zorluklara süreceğime eminim. Her şey kalbi güzele güzel olsun hacı.

Sen gezmene tozmana bak. Sürüşlerin arttığında kendindeki eksiklikleri daha rahat fark edeceksin, o zaman da ne gerekiyorsa onu yaparsın ya da alırsın. Bu iş sürmeden olmuyor. Sürenlerin tavsiyesine kulak kabart, sürmeyip de çenesi büyük olanlara "he yavrum, he gülüm, he bebeğim" de.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar