merhaba istanbul sultangaziden ali

merhaba arkadaşlar;
istanbul sultangaziden ali
motorsiklet çook uzun zamandır içimde gizli bir sevda. yıllar sonra bir girişimde bulundum ve ehliyet için girişimde bulundum yaklaşık bir ay sonrada ehliyete ve akabinde de motoruma kavuşacağım inşallah. internetten ufak bir araştırma sonucu form dikkatimi çekti.
ben chopper tarzı motorlardan hoşlanıyorum. ilk tecrübemi de bu motrlarla yapacağım anlaşılan. anladığım kadarıyla güvenlik ekipmanları bir motordan önce geliyor. bütçemin önemli kısmını bu ekipmanlara ayıracağım. geriye bireşey kalırsa chopper alırız artık :)

hoşgeldin bende sultangazide outurorum chhooper ile başlayacam demişssin ama seni,n için en güzeli commuter ile başlarsan daha iyi ybr ve cbf gibi bu makinalar ile daha iyi adapte olursun

Hoşgeldin bende senin gibi heyecanla ilk motorumu aldım yaklaşık 1 ay oluyor ve cbf150 aldım arkadaşımında dediğimi gibi commuterle başlaman daha sağlıklı olacaktır.Çünkü choper daha doğrusu cruiser diye tabir ettiğimiz motorlarda hakimiyetin biraz daha zor olabilir diyorlar.YBR-CBF-APACHE bu motorlar arasından tarzına göre seçim yapabilirsin hemde fiyat olarak cruiser den daha az kasacaktır seni bu sebebten korumalarını daha rahat alabilirsin.Ama tabi tercih yine senin.Aramıza hoşgeldin katılımcı ve kalıcı olman dileklerimle...

Ne güzel aramıza gayet mantıklı ve bilinçli bir motorcu kardeşimiz daha katıldı. Korumalarınızı öncelikli düşünmeniz gerçekten çok güzel bir düşünce. İnşallah arzu ettiğiniz motora sahip olup kazasız belasız kullanırsınız. Selamlar.

Ne güzel aramıza gayet mantıklı ve bilinçli bir motorcu kardeşimiz daha katıldı. Korumalarınızı öncelikli düşünmeniz gerçekten çok güzel bir düşünce. İnşallah arzu ettiğiniz motora sahip olup kazasız belasız kullanırsınız. Selamlar.

hayatta bazı şeyler şans. bilmediğim bir konu hakkında yatırım yapcağım zaman internette araştırma yaparım. çeşitli kaynaklardan aldığım bilgiye göre durum şöyle. kalitesiz motor sizi yolda bırakabilir. sık sık arızalanır. canınız çok sıkılır. ama güvenlik önlemi almadığınızda Sevdiklerinizin canı çok sıkılır üzülürler. Bu nedenle en şikayet edilen motora binerim ama Tam ekipmansız asla

hoşgeldin..ben de ehliyeti aldım ve ekipmanları da tamamlamak üzereyim...ilk motorum da kısmetse chopper/cruiser bir motor olacak...istediğin motoru alman dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar