Merhaba herkese Motorcular:D

Öncelikle herkese merhaba deyip biraz kendimden ve Babamdan bahsedeyim. Neden babam dedim!!! çünkü uzun yıllar kendisi motor almama engel olmuş(yaklasık 12 sene:salut:) olup fakat bu sene itibari ile kendini tutamayıp sonra '' Keşke 10 sene önce alsaydım:pr: diyen bir insan. Ahhhh baba neden beni önceden dinlemedin:queen:.Herneyse yaklaşık 3 aydır motor sahibiyiz işlerimizin düzensiz temposu nedeni ile gerek gece ,gerek gündüzümüz olmadığı için her fırsatta motora binip acemiliğimizi atmaya çalışıyoruz:cherry: .Kendisi yani babam yaklasık 3bin km bende 2 bin km kadar yol yapmış durumdayım (malesef ehliyet sınavını gecen hafta bitirdik:D) yani halen acemiyiz:D sizlerle tanışmak ve paylaşmak istedim .Bu arada resimlerdede görüceksiniz içimde bitmez tükenmez geceleri rüyama giren bir KTM 990 sevdası var ki Kaskını almak kısmet oldu kısmetse kendisinide alıcam neyse:D amatörlüğümüzü ben 98 model Transalp babam ise 2007 shadow acele atıyor çok uzatmadan sizi resimlerle bırakıp ilk buluşmada tanışmak isteriz güzel sürüşler

Kendisi KTmin turuncusuna kendisini kaptırı verdi
dsc01767j.jpg

sağdaki ben 190 100kg:D KTM kaskımla ahhh KTM
dsc01769k.jpg

babam sinek yutmaktan bıkıp önüne tur camı aldığı vakit:queen:
dsc01771j.jpg

inatla sort giyme deyip daha sonra egzosttan ayağını yaktığı vakit (artıkk pantolon giyiyor:D)
dsc01770s.jpg

Son düzenleme:
images

tekrar merhaba kimse bana bu kask takılmaz demedi bide digerleri daha kolostrofobik bu daha rahat geldiği için seçtim ama 100km üstü sallıyor evet:D

Hoşgeldiniz.
Babalı oğullu motorcu harika!!!
Keyifli paylaşımlar. :rendeer:

maşallah allah kaza bela vermesın

benım babamda belınde sorun oldugu ıcın suremıor ama saglam artcıyım evladım benı sutaya gotur buraya gotur ben benzın paranı vereyım demıyormu sarılıp opesım gelıyor babamı :)

hoş geldiniz çok güzel Allah kaza bela vermesin bu arada nerdensiniz hangi şehirden olduğunuzu yazsaydınız keşke

Herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim .Beylikdüzü İstanbulda ikamet ediyoruz hemen yazalım :D

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim bu civarda oturanlarla tanışmak gezmek isterim

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim bu civarda oturanlarla tanışmak gezmek isterim

hoşgeldiniz :rendeer:
sen cool baban fear mı ? :)
yoksa onunda üyeliği var mı ?

gezmek isteriz ancak resimlerde sizin civarları kestiremedin neresi oralar ?

kazasız belasız bol km.ler dilerim

buralar büyükçekmece taraflı bostancıya hayli uzak :D
babam oakdarda korkunc degil:D saolun ilginiz için sizede bol km günler dilerim

Herkesin iyi dilekleri için teşekkür ederim .Beylikdüzü İstanbulda ikamet ediyoruz hemen yazalım :D
mesajı yazdıktan sonra fark ettim garajdaki fotodaki bmw x6 nın plakası 34 ile başlıyodu birde diğer fotodaki caddeyi gürpınara inen yola benzetmiştim ama sonradan değiştiremedim soracaktım aslında ama doğru taminmiş :) neyse haftaya sizin otarafa büyükçekmece gölü ve etrafında bir gezi yapmayı planlıyoruz mangal olayıda olacak bugün sazlıbosna gölüne gittik resimlerini koyduk hadda haftayada sizin otaraflara gelicez kısmetse.. bir ara motorla gezmiştim oraları çok hoşuma gitmişti kısmetse bu sefer toplu gelecez sizleride aramızda görmekten memnun oluruz..
n839984447_680640_1108.jpg

n839984447_680641_1619.jpg

Personal Message PM
kişisel mesaj valla öok karıştı bu ingilizce ve kısaltmalar hayatımıza kusura bakmayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldiniz

Öncelikle herkese merhaba deyip biraz kendimden ve Babamdan bahsedeyim. Neden babam dedim!!! çünkü uzun yıllar kendisi motor almama engel olmuş(yaklasık 12 sene:salut:) olup fakat bu sene itibari ile kendini tutamayıp sonra '' Keşke 10 sene önce alsaydım:pr: diyen bir insan. Ahhhh baba neden beni önceden dinlemedin:queen:.Herneyse yaklaşık 3 aydır motor sahibiyiz işlerimizin düzensiz temposu nedeni ile gerek gece ,gerek gündüzümüz olmadığı için her fırsatta motora binip acemiliğimizi atmaya çalışıyoruz:cherry: .Kendisi yani babam yaklasık 3bin km bende 2 bin km kadar yol yapmış durumdayım (malesef ehliyet sınavını gecen hafta bitirdik:D) yani halen acemiyiz:D sizlerle tanışmak ve paylaşmak istedim .Bu arada resimlerdede görüceksiniz içimde bitmez tükenmez geceleri rüyama giren bir KTM 990 sevdası var ki Kaskını almak kısmet oldu kısmetse kendisinide alıcam neyse:D amatörlüğümüzü ben 98 model Transalp babam ise 2007 shadow acele atıyor çok uzatmadan sizi resimlerle bırakıp ilk buluşmada tanışmak isteriz güzel sürüşler

Kendisi KTmin turuncusuna kendisini kaptırı verdi
dsc01767j.jpg

sağdaki ben 190 100kg:D KTM kaskımla ahhh KTM
dsc01769k.jpg

babam sinek yutmaktan bıkıp önüne tur camı aldığı vakit:queen:
dsc01771j.jpg

inatla sort giyme deyip daha sonra egzosttan ayağını yaktığı vakit (artıkk pantolon giyiyor:D)
dsc01770s.jpg

dostum bu fotodaki garaj feti ustanın orası değilmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar