- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba deyip biraz kendimden ve Babamdan bahsedeyim. Neden babam dedim!!! çünkü uzun yıllar kendisi motor almama engel olmuş(yaklasık 12 sene:salut
olup fakat bu sene itibari ile kendini tutamayıp sonra '' Keşke 10 sene önce alsaydım
r: diyen bir insan. Ahhhh baba neden beni önceden dinlemedin:queen:.Herneyse yaklaşık 3 aydır motor sahibiyiz işlerimizin düzensiz temposu nedeni ile gerek gece ,gerek gündüzümüz olmadığı için her fırsatta motora binip acemiliğimizi atmaya çalışıyoruz:cherry: .Kendisi yani babam yaklasık 3bin km bende 2 bin km kadar yol yapmış durumdayım (malesef ehliyet sınavını gecen hafta bitirdik
) yani halen acemiyiz
sizlerle tanışmak ve paylaşmak istedim .Bu arada resimlerdede görüceksiniz içimde bitmez tükenmez geceleri rüyama giren bir KTM 990 sevdası var ki Kaskını almak kısmet oldu kısmetse kendisinide alıcam neyse
amatörlüğümüzü ben 98 model Transalp babam ise 2007 shadow acele atıyor çok uzatmadan sizi resimlerle bırakıp ilk buluşmada tanışmak isteriz güzel sürüşler
Kendisi KTmin turuncusuna kendisini kaptırı verdi
sağdaki ben 190 100kg
KTM kaskımla ahhh KTM
babam sinek yutmaktan bıkıp önüne tur camı aldığı vakit:queen:
inatla sort giyme deyip daha sonra egzosttan ayağını yaktığı vakit (artıkk pantolon giyiyor
)
Kendisi KTmin turuncusuna kendisini kaptırı verdi
sağdaki ben 190 100kg
babam sinek yutmaktan bıkıp önüne tur camı aldığı vakit:queen:
inatla sort giyme deyip daha sonra egzosttan ayağını yaktığı vakit (artıkk pantolon giyiyor
Son düzenleme: