merhaba arkadaşlar hikayemi dinlerseniz çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...henüz 13 yaşında 1000 cc makinaya bineceksen yaşın 20 olunca neye bineceksin merak ediyorum.. by_ kolpacı..? zamane gençliği işte hepsi herşeyi biran önce tüketme derdindeler .. yasık şu ana kadar ömrümden harcadığım 3 dakikaya bu geyiğin yerine faydalı bişiler okuyabilirdim kendime kızıyorum yasık bu siteye :pr::farao:..

Süper Moderatör (BBRR)
Bu yazı bu başlığa yanıttan çok siz üyelere

13 yaşınızdayken motor merakınız varmıydı ???

Eğer cevabınız evet ise hayalinizdeki motor neydi ???

13 Yaşınızdayken odanızın duvarını bir mobilet posterimi süslesin isterdiniz yoksa 1800 cc bir goldwingmi???

Yurt dışında 6-7 yaş profösyonel yarışlar için yeterli .. bi eski başlıkları aratın özel yapım motorlarla 6-7 yaşındaki veletlerin pistlerde yarıştıklarını görürsünüz..

13 yaş sizce bir R1 e binmeyi düşünmek için (binmek demiyorum dikkat edin) çok mu erkendir???

BBRR biraderim, ne dersen de kızarım bööle gence ben. motor sevmek başka bişey, 13 yaşında bi gepgencin 1000 cc istiyom demesi başka bişey. bizde bebeyken rüyamızda motosiklete binerdik, yalandan yere gaz verirdik iki elimizle birden, koşardık hayali makina altımızda. hepsi bu kadar ama. meraba arkadaşlar, ben 13 yaşındayım, 1000 cc motor istiyom diyen genç adam ya feyktir ya dayak ister. kim ne derse desin. tutmayın beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar