merhaba arkadaşlar hikayemi dinlerseniz çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmayın kardeşimizi::yanliss: ne istiyosunuz çocuktan 13 yaşında ve motosiklete hevesli bi çocuk ona yol göstrermek yerine kötü sözler aşşağlıycı sözler söylemeyelim ben ilk motorumu 14 yaşında aldım ve şuana kadarda hiç bi kazam problemim olmadı 3 buçuk senedir de kullanıyorum yani düzgün ve mantıklı aklı başında olan herkes motora binebilir bence yaş önemli değil!!! şimdi gelelim kardeş sana bence çok isabetli bi kararın var motor hakkında 100 cc de uygun ama bir şartla trafiğe çıkmama kuralı ile ve polis amcalardan uzak durma ile:cherry: ailene gelincede benden sana tavsiye onlara trafikten uzak yerlerde bineceğini yada evinin önünden ayrılmayacağını ve bu duygunun sana neler hissettirdiklerini söyle ama doğru bi konuşma tarzıyla ve onun en çok senden istediği şeyi yapıcağını söyle ve söz ver ama gerçekçi bi söz olsun sonradanda yap yoksa motoru tekrar kaybedersin bi sorun olursa yani bişey danışmak istersen bana siteden mesaj atabilirsin:wiinkk:gelişmeleri buraya yaz bekliycem bende çok merak ediyorum bakalım işe yarıcakmı ok

ben 13 yaşındayım ama küçüklükten beri olanmotosiklet hastalığıma kimse çare bulamadı:D 1000cc motorları düşünüyorum ama ailem izin vermiyo ne önerirsiniz

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Nezaman büyüdün sen :queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gerçekten çok acıklı bir hikayen varmış :salut: :salut:

:pr: :pr:

:queen: :queen:

18 yaşına irdiği
nde zaten aklı bnaşına gelecektir kardeşimizin üzerine düşmeyin...

Kardeşim sana tavsiye bak sitemizi gez gör iyice oku su gibi ezberle...

Taziye ve tebrikler bölümüne özellikle bir göz at bakalım... Hala 1000cc likle başlamak isteyecekmisin?

Hayaller güzeldir elbette kuracaksın ama sana tavsiyem acele etme önce sorumluluk alabileceğin bir yaşa gel...

Trafikte herşey senle bitmiyor... 1000cc lik bir makineyi sen kontol edebilirsin ama o anda yoldan geçen yaşlı bir amcayı altında hayabusada olsa kontrol edemezsin...

Arabada sabırlı olmak gereklidir... Motosiklette 2 katı da fazla sabır gereklidir...

Hayallerinin gerçek olması dileğiyle tabi doğru zamanda doğru yerde doğru anda...

13 yaşındasın ve küçüklükten berii??ilginç...sen küçükken kaç yaşındaydın:p

!!!!!!! ben 13 yaşındayken motor kullanıyordum ??????????......

bende kullanyodum ama 1000 cc değil.49 cc:queen::queen:

18 yaşına irdiği
nde zaten aklı bnaşına gelecektir kardeşimizin üzerine düşmeyin...

Kardeşim sana tavsiye bak sitemizi gez gör iyice oku su gibi ezberle...

Taziye ve tebrikler bölümüne özellikle bir göz at bakalım... Hala 1000cc likle başlamak isteyecekmisin?

Hayaller güzeldir elbette kuracaksın ama sana tavsiyem acele etme önce sorumluluk alabileceğin bir yaşa gel...

Trafikte herşey senle bitmiyor... 1000cc lik bir makineyi sen kontol edebilirsin ama o anda yoldan geçen yaşlı bir amcayı altında hayabusada olsa kontrol edemezsin...

Arabada sabırlı olmak gereklidir... Motosiklette 2 katı da fazla sabır gereklidir...

Hayallerinin gerçek olması dileğiyle tabi doğru zamanda doğru yerde doğru anda...

hadi ya...:bounce::queen::queen:hocammmm adam 13 yaşındayım diyorrr.okusana bi neyi kontrol ediyo.cıbırı kontrol etsin yakarım bu motoru.benm kardeşimde 13 yaşında.....

Son düzenleme:
arkadaşlar 13 yaş küçük değildir:farao: siz 13 yaşınızdayken aklınız başınızda değilmiydi lütfen kardeşimize böyle sözler söylemeyelim::yanliss:kardeşim ben sana yazdım sen bi uygula taktiği sonra duruma göre bi çağresine bakarıs ama bi şekilde aldırırız merak etme:wiinkk:

ben de görmeden önce böyle diyodum 600f alırım minicik birşey ne o falan diye bir gördüm yakından aman Allah'ım ne bu kamyon resmen öne geçiyom arkaya geçiyom ağzım 5 karış açık belimle hizasına bakıyom göbeğime geliyo selesi:queen:

acaba 100 cc mi yazacaktı da, bi sıfır fazladan geldi?:silent: eğer öyle değil se bu birader 15 ine gelince 1200gs, 16 sına gelincede goldwing veya k 1200 lt ister:p

sana 1500cc lazım 1000cc sarmaz seni babana söle alsın hemen hikayeye bak yaa:pr:

ben 13 yaşındayım ama küçüklükten beri olanmotosiklet hastalığıma kimse çare bulamadı:D 1000cc motorları düşünüyorum ama ailem izin vermiyo ne önerirsiniz

New_Fashion_Mini_Racing_Motor_Bike_With

Bence Böle bişile başla hem paran cebinde kalır hem ailen izin verir hemde kullanabilirsin :)

http://image.ec21.com/image/popscooter/OF0000490747_1/New_Fashion_Mini_Racing_Motor_Bike_With

Son düzenleme:
13 yaşındasın ve küçüklükten berii??ilginç...sen küçükken kaç yaşındaydın:p

bende kullanyodum ama 1000 cc değil.49 cc:queen::queen:

hadi ya...:bounce::queen::queen:hocammmm adam 13 yaşındayım diyorrr.okusana bi neyi kontrol ediyo.cıbırı kontrol etsin yakarım bu motoru.benm kardeşimde 13 yaşında.....

ben 6 yaşımdan beridir f-117 f-16 f-15 f-4 phantom harrier tarzı biçok araç kullandım huceyn sen nediyosun :cherry::cherry::cherry:

:cherry: orda üç noktayı yanlış yerde kullanmışım dostum bi üstteki cümleyi okursan ne demek istediğim ortaya çıkacaktır :cherry::cherry::cherry:

ssciler arkadaşa bi test sürüşü ayarlayın be size zahmet hani hangi marka alacak ona karar versin diye söylüyorum :queen:

dün motorumu servise götürdüm usta ilgilenirken iki tane 8 yaşlarında çocuk geldi abi en iyi motosiklet markası hangisi dediler bizde mondial evladım dedik gittiler o geldi birden aklıma :queen:

vaybe kardeşim süpersin 13 yaşındasın ve 1000cc istiyon :eek: 50cc ile alış daha sonra o evrelere gelirsin inşallah... ben 25 yaşında olmama rağmen 1000cc motoru altımda tutamıyom çoğu kişide bunun farkında Alırsanda Allah Yolunu Açık etsin ne diyimki :silent: :pr:

biz 16 yasındayız 250 cc lık motora binme korkuyoz velet gelmiş buraya 1000 cc dio kilon kaç senin daha ehliyete 4 sene var sen kendine al bi akulu bisiklet takıl onla motora binsen ufacık boyun var zaten direksiyonla bir gidersin:p

bende Hayabusa almaya calısıormm parayı biriktireimm .. ben 15 ime gircem daha 600 cc makinayı ayaklıksız ayakta tutamam aklım kesmıyo bea .. :queen:

beyler rencide edici sözler etmeyin lütfen adam size küfür etmedi sonuçta,bilmiyorsa da öğrenir.

Mersin İl Temsilcisi
1000cc güzel bir hayal.... ama aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış. dilerim hayallerine kavuşursun ancak her şey yerinde ve zamanında güzeldir desem?

çocuk işte....açmış konuyu gitmiş....yada fake....

1000cc güzel bir hayal.... ama aza kanaat getirmeyen çoğu bulamazmış. dilerim hayallerine kavuşursun ancak her şey yerinde ve zamanında güzeldir desem?

evet yürekçe bey ciddi bi yanıt verdiğiniz için tşkkr ederim:p:p

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar