Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kırmayın kardeşimizi::yanliss: ne istiyosunuz çocuktan 13 yaşında ve motosiklete hevesli bi çocuk ona yol göstrermek yerine kötü sözler aşşağlıycı sözler söylemeyelim ben ilk motorumu 14 yaşında aldım ve şuana kadarda hiç bi kazam problemim olmadı 3 buçuk senedir de kullanıyorum yani düzgün ve mantıklı aklı başında olan herkes motora binebilir bence yaş önemli değil!!! şimdi gelelim kardeş sana bence çok isabetli bi kararın var motor hakkında 100 cc de uygun ama bir şartla trafiğe çıkmama kuralı ile ve polis amcalardan uzak durma ile:cherry: ailene gelincede benden sana tavsiye onlara trafikten uzak yerlerde bineceğini yada evinin önünden ayrılmayacağını ve bu duygunun sana neler hissettirdiklerini söyle ama doğru bi konuşma tarzıyla ve onun en çok senden istediği şeyi yapıcağını söyle ve söz ver ama gerçekçi bi söz olsun sonradanda yap yoksa motoru tekrar kaybedersin bi sorun olursa yani bişey danışmak istersen bana siteden mesaj atabilirsin:wiinkk:gelişmeleri buraya yaz bekliycem bende çok merak ediyorum bakalım işe yarıcakmı ok