Merhaba abilerim arkdaşlarım

Ben eskişehirde oturuyorum motorsiklet almak istiyorum daha önce sadece peugeot 50 cc tarzında motor kullandım şimdi taksitle 150 cc cross xgj 150 GY-3A almak istiyorum önerileriniz varmı bu motor başlangıç için iyi gibisinden okula gelip giderken kullanıcam sadece fiyatları 2500 ytl civarı kısa bi araştırma yaptım kaska eldiven ehliyet ruhsat vs içib gerekli para 500 ytl maksiumum 3000 ytl motor almak istiyorum tavsiyleriniz varmıdır

teşekkür ederim herkese :)

cross motoru nabıcaksın ki okul dağda değil ya al sen bi ikinci el ybr

Öncelikle aramıza hoşgeldin.. Cross istiyorsun ; sanıyorum istediğin model Yuan marka nın modeli.. Yuan yerine sana Zohngsen ; Kanuni ; Veya Ramzey QM 200 öneririm.. Fiyatları da hemen hemen aynı.. Bu arada sıfır mı ikinci el mi düşünüyorsun bilmiyorum ama ikinci eller cok uygun cross larda :) Dediğim markalar Dediğin fiyatların cok altında hatta :)

Arkadaşım anladığım kadarıyla çin malı bir cros almak istiyorsun.Aslında çin motorlarının markaları dışında birbilerinden bir farkı yoktur.Vardır diyenler mutlaka çin motoru satıyordur laf aramızda.Nasıl olsa sıkı bir kullanımda hepsi bir sene sonra dökülecektir.ikinci elini hiç tavsiye etmem.Biraz daha bütçe ayırıp kore veya tayvan ve biraz dahada fazla bütçeyle japon malı bir kros almanı tavsiye ederim.

@ Necatik 35 :

Arkadaşım ben Çin malı satmıyorum.. Hatta motor satmıyorum Ve Çin malı kullanmıyorum da.. Ama Kanuni ve Ramzey kullanan arkadaşlarım var Rize de.. Gayet memnunlar ; 200 km yalaya hiç durmadan cıktık TIK Demedi motorları.. Bu nedenle Ramzey in Cross larına ayrı bir sempati duyarım..Kanuni ise Şehir içinde cok ideal .. Heryere gidiyo arkadaşım daha arızasını yasamadılar ikisi de..

Ben Yuan dan ziyade bunları öneririm çünkü kullananların deneyimlerini ve motorları biliyorum.. Yuan Race kasasını ben kullandım cok bakım ve titizlik istiyor diğerleri öYLe değiL :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar