Merhaba Abilerim (Arkadaşlar)

Selamun Aleyküm Abiler (beyler). Öncelikle özür dilemek isterim bu konu acıldıysa kusura bakmayın. Ankarada Oturuyorum 17 yaşındayım A2 ehliyet kursuna yazıldım ama bi sorun var ki sürücü kursunda , motor ile sürüs dersi verilmiyor. Ama Motorla sürüs ( direksiyon) sınavı var. Ve motor yamaha 125cc Vitesli motor oldugunu öğrendim. Ankarada Oturan Motorcu arkdaşlardan bana yardım etmelerini rica ediyorum Telefonum ( 0554 655 35 10 Avea) Uygun bir fiyata vitesli motor nasıl kullanılır , öğretebilecek birisi varsa arasın lütfen ama biraz acil lütfen yardımalrınızı bekliyorum. Ailemle Yıllardır bir savaş veriyorum saten :) Ben motor alcam dedikce onlar her zaman karsı çıkıyolardı ama şimdi savası kazandım ve ehliyeti almak için ikna ettim lütfen yardım edin ve öğretin viteslki motor nasıl kullanılır yardımlarınızı bekliorum lütfen arayın telefonunuzu bekliceğim... Hepinizin Allah Yar Ve Yardımcısı olsun.. Allah'a emanet olun , Kazadan Beladan korusun. Selametle Byby. 0554 655 35 10.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------

Bu arada Motorum yok İnşallah Ehliyeti Aldıkdan Sonra Staj Paralarımı biriktiricem ve Alcam. ( ehliyeti Alim Babam yardım eder :) ) 0554 655 35 10 lütfen arayın abilerim ehliyete yazıldım ama motor kullanmasını bilmiyorum napcam bilmiyorum bu sitedeki herkezden Allah Razı olsun , baya yardımcı oldu aklımda sürüyorum ama :D öyle olmıcak çünki deneyimim hiç yok :( lütfen acil yardım abiler...

Merhaba, hoşgeldin ve aleyküm selam :)

Daha önce bisiklet kullandınmı? Yani iki teker üzerinde temel denge tecrüben varmı ?

Daha önce otomobil kullandınmı? Ya da otomobilin çalışma mantığını biliyormusun?

Hoş bulduk abicim. Bisiklet çok kullandım hatta suanda bile var :) arabada kullanmayı bilmiyorum ama arada dayımlardan alıp 2 -3 dk kullanıyorum , az cok bilyorum , araştırıyorum.

Hoş bulduk abicim. Bisiklet çok kullandım hatta suanda bile var :) arabada kullanmayı bilmiyorum ama arada dayımlardan alıp 2 -3 dk kullanıyorum , az cok bilyorum , araştırıyorum.

Öncelikle aşağıdaki alıntı yaptığım mesajda bahsi geçen videoları izlemeni öneriyorum.

En azından kafanda temel bir bilgi oluşacaktır.

Birde hangi semtte olduğunu yazmamışsın ?

Motosiklet almaya niyetliyseniz,
Konu hakkında bilginiz gerçekten sıfır ise,
Motosikletleri tanımak için izlemenizin size fayda sağlayacağı bir video..
Türkçe dublajlı..

http://www.youtube.com/watch?v=1_g7pobb_lk
[YT]1_g7pobb_lk[/YT]

İlk hareket ve temel manevralarla ilgili bir video..
Türkçe dublajlı..

http://www.youtube.com/watch?v=sCyQJMNEegg
[YT]sCyQJMNEegg[/YT]

Videolar eski olsa da temel prensipler aynı..
İyi seyirler :)

teşekkürler AydoganX abicim saolsın videolar gerçekten yardımcı oldu. Batıkent - Ostim Arasında oturuyorum yardım edebilecekler varsa cağırdığınız yere gelirim şimdiden saolun. Avea = 0554 655 35 10. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz

hoş bulduk runbelx Ankara , Yenimahalle , Batıkent , Uğurmumcu. Ya en yakın olan motorcular lütfen bana ulassın lütfen herkeze iyi akşamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar