Merhaba Abilerim Acemiyim :)

Merhaba Abilerim Ben Motorlara Bi İlgi Duyuyorum İnternette Motorlo İlgili Bilgiler Okumak Forumlarda Gezmek Hoşuma Gidiyor.
Burda Önemli Bilgiler Verildiğini Düşündüğüm İçin Üye Oldum Ve Bilgi Almak İstiyorum.
Ben 15 Yaşında Ankarada Oturan Bi Gencim 1.80 Boyunda 60 Kilo Civarındayım Ve Motor Sürmek İstiyorum.Diğer Yandan Kick Boxla Uğraşıyorum Atletik Biriyim Yazın Küçük Bi Scooter Almayı Düşünüyorum Trafiğe Çıkmıcam Sadece Ara Sokaklarda Filan Gezinmeyi Düşünüyorum Yaşım Gereği Ehliyetim Yok Ama Her Türlü Korumayı Almayı Planlıyorum Bana Vericeğinz Öğütleri Tavsiyleri Bekliyorum.. :)

Elektrikli bisikletler var ehliyete ihtiyac yok iki tekere alisman icin bence bunu kullan en azindan suc islememis olursun ara sokaklarda trafige dahildir

Canım kardeşim motor alma.

Alacaksan da biraz yaşın ilerlesin.

Motora binipte ara sokaklarde gezen olamaz.

Bir kaç sene bu tutkuyu yakından takip et ama almanı tavsiye etmem.

Geleceğin için 2-3 sene daha forum sitelerinde ve elektirikli bisikletle idare et aksi takdirde birinin canını yakarsın en önemlisi senin canın yanar

Teşekkür Ederim Abilerim Tavsiyeleriniz İçin
Peki Scooter Almıyım En Azından Ehliyet Alana Kadar Peki Bu Elektrkli Bisiklet İçin Herhangi Bir Evrak Felan Gerekiyormu?

Yok kardeşim alıyorsun kendine bir kask sonra gidiyorsun satılan yere parasını ödeyip binip eve gidiyorsun :)

15 yaşa 1.80 cm. boy,
180 cm. boya 60 kg. nasıl birşey yahu

kıskandım.

büyüyünce seni geçer bu çocuk (yakışıklılıkta değil,cüsse anlamında..:joker:) ..iyi davran bence...:joker::pl:

[/COLOR]
büyüyünce seni geçer bu çocuk (yakışıklılıkta değil,cüsse anlamında..:joker:) ..iyi davran bence...:joker::pl:

Fotoğrafdaki Kişi Benim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

İri Olmak Her Zaman İyidir Bence :)

Maşallah nazar değmesin kardeşim..iri ol ama kilolu olma asla..

ama sen bide Oğuz abini gör..Dağ gibidir,irikıyımdır,ama dost istersen....sen nasıl düşünürsen o şekildedir..O yüzden her zaman dostumdur,her zaman her durumda yanımdadır,yanındayımdır..Tabi bunların fiziki görünümle değil,yumruk kadar olan bir organla,(kalp ile ) alakası vardır...:rendeer:

bunları neden yazdım bilmiyorum ama içimden geldi birden......

Teşekkr Ederim Abim.
Eline Koluna Sağlık Bizede Böyle Bi Dost Abi Lazım :)

Teşekkür Ederim Abilerim Tavsiyeleriniz İçin
Peki Scooter Almıyım En Azından Ehliyet Alana Kadar Peki Bu Elektrkli Bisiklet İçin Herhangi Bir Evrak Felan Gerekiyormu?

Oha laf dinledi :sunny:
Takdir ederim seni valla. Çoğu arkadaşta benzeri olgunluğu göremiyoruz.
Elektrikliyle inceden tadına bak, o sırada youtube'dan falan eğitim videolarına bakın tarzına karar ver :wiinkk:
Yaşın genç nihayetinde kaçan kovalayan yok. İlerleyen günlerde sırasıyla ehliyet ve ilk motor konularında buluşmak üzere :cat:

Abilerim Kafam Çok Karıştı Ehliyetsiz Motor Alma Dediniz Tamam da Elektlrkli Bisikletlere Baktım Fiyatları Uygun Ama Ehliyet Gerekiyor Diyen Var Gerek Yok Diyen Var Tam Net Bişi Söylücek Varmı?? :pale:

Bkz: Ehliyet ve ruhsat istenmemesinin yanı sıra tasarruflu olması nedeniyle son aylarda kullanımı yaygınlaşan elektrikli bisikletlerle ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiği, bu kapsamda sürücülerinin A1 sınıfı ehliyet sahibi olma zorunluluğu getirildiği bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı temsilcilerinin katılımıyla 28 Mart’ta yapılan toplantıdan şu sonuç çıktı “Gücü 0.25 kilovattan ve hızı ise 25 kilometreden az olan elektrikli bisikletlerin, Karayolları Trafik Yönetmeliğinde tanımlanan motorlu bisiklet sınıfına alındığı, A1 sınıfı sürücü belgesi kullanılması gerektiği, sürücü belgesi olmayanlar hakkında Karayolları Trafik Kanunu’nun 36. Maddesi gereğince ehliyetsizlikten 600 TL adli para cezası uygulanacağının halkımız tarafından bilinmesini istiyoruz.

Öte yandan ehliyetsiz sürücü aynı zamanda araç sahibi değil ise araç sahibine de ayrıca 290 TL idari para cezası tatbik edilecek.” (22.04.2011)

Şaşırdım benim bildiğim elektirikli bisikletin vergisi yok plakası yok ehliyet gerektirmez öyle biliyordum. olaki elektirikli bisiklet alırsan mahalleden dışarı çıkma çok büyük risk :santa:

Bu Bilgileri Öğrenmeden Önce Alıcaktım Tamam Ehliyetim Yok Motor Alamam Ama En Azından 18 ime Kadar Elektrkli Kullanırım Diyodum Onada Ehliyet Gerekiyor Diyolar E Ben Madem Ehliyetli Kullanıcam Niye Elektrkli ALıyım Direk Ehliyeti Alır Motor Alırım :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar