Mercedesten indi Motosiklete bindi

mercedesten indi mondiale bindi diye değiştirelim başlığı:p

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım trafikte bol bol kullanır da, motorcuların ne çektiğini anlar. arkasından da duruma çare olacak bi şeyler yapar umarım.

İnşallah Bir gün İstanbul valiside binip trafiğe çıkar ve görür Çok tekerlekli arabaların motosikletlileri nasıl sıkıştırdıklarını :cat:

nette hemen araştırdım bu konu ilgimi çekti ve bir kaynağa göre konu şöyle dile getirilmiş;'
Aydın Valisi Mustafa Malay, çocukluğunda sahip olamadığı motosiklete 60 yaşında kavuştu. Satın aldığı motosikleti kullanmayı öğrenebilmek için yoğun gayret sarf eden Vali Malay, denetimlerde de makam aracı yerine motosiklet kullanacak.

Akşam ve sabahın erken saatlerinde Valilik Konağı önündeki boş alanda motosikletiyle sürüş talimi yapan Vali Mustafa Malay, görenleri şaşırtıyor. Amacının hem çocukluğundan bu yana bir türlü içinden atamadığı motosiklet özlemini yenmek, hem de ülkemizde yaşanan trafik sorununun çözümüne katkı sağlamak olduğunu belirten Vali Malay, bundan sonra denetimlerde makam aracı yerine yeni satın aldığı motosikleti kullanacağını söyledi.

Makam aracıyla yapılan denetimlerin amacına ulaşmadığını ifade eden Malay, bundan sonra özel toplantı ve davetlerin dışında makam aracı kullanmayacağını kaydetti. Motosiklet kullanmanın ayrı bir tutku olduğunu dile getiren Malay, herkesi motosiklet ve bisiklet kullanmaya da çağırdı.'

Koskoca Vali..Sen tut çin scooter al.. Yakışıyomu ya :)

adam ne zewk alıyodur ama warya =)) biz şanslıyız arkdaşlar bi çoğumuz 16-17 yaşındayken sahip oluyoruz..

:) ............

Eeeee ne oldum deme ne olacağım de.Sen Mercedes'ten sonra Çin motoruna bin.:cherry: Şaka maka kendisini kutluyorum.:wiinkk::cat:

başlangıç için yanlış motoru seçmiş mondi 151 rs valiyi motordan soğutabilir :p

şaka bi yana güzel bi olay yanlız hatırladığım kadarıyla baya eski bir haber epey bi önce duymuştum haberlerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar