Merak-- Motor nasıl ölür- ömrünü tamamlamış motosiklet

Nasıl oluyor? ömrü bitince mesela piston vb tümü değişmesi gerekiyorsa bu ne kadar tutar? ortalama rakamlarla örneğin (ömrünü redline da geçirdiği için diyorum)yamaha yzf r1 şase sorunu hariç sadece motor sorunu ne kadar tutar. harcadın motoru öldürdün bilmemne? değişmesi gereken parçalarla? Açıklama yaparmısınız bilen varsa ki illaki vardır :) :rendeer: :rendeer:

ha birde yeni yaptığın motorun sorunu olur mu ?

öncelikle nasıl bir soru sormak istedigini daha açık ve anlaşılır bir dille sorarsan sonuca daha çabuk ulaşırsın.

ben anladıgım kadarıyla motor ömrü nedir diyorsun.

r1 den bahsettigine göre eger motor sorunu varsa tamirci degilsen yada yurt dışından kelle motor getirecek durumun yoksa asla ve asla bulaşılmaz. yatak sarmış kol çıkarmış bir 4 silindir kol gibi geçer adama.

Senede iki veya üç kere en iyi ihtimalle motor indirtip avuçla para vermek istemiyosan uzak dur kardeş.Motorda muhtemelen sezonun yarısını tamircilerde tatil yaparak geçirir muhtemelen.Piston sekman ve çoğu şey bişekilde halledilir.Ama yatak probleminin çözüldüğünü görmek yirmi beş yıllık motosiklet hayatımda mümkün olmadı.Teorik olarakta bu zaten mümkün değildir.Çünkü yatakla birlikte takıldığı yuvada bozulur.Ölçümmüş tork anaktarı ile sıkmakmış sakın aldanma.Paran varsa yüksek model veya sıfır al keyfini sür.Yoksa bulaşma hava atayım derken o motor adamın suyunu çıkarır.

peki 25-30 binde 2006 600 f için ne diyosunuz... 8-10 sene daha gider mi...?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
25 30 bin birşey değil normalde fakat türkiyede ki sürücüler adam olmadıgı için heleki race kullanıcıları o motor daki yıpranma 200 000 kmlik bir motorun yıpranması gibidir.O yüzden sıfır almaya özen göster.
Ve bazen şöyle ilanlarda görebilirsin motor daha 500 kmde işimden ötürü satıyorum diye. bunlara itibar etme neden dersen?motoru ilk altıgında hemen zorlamıştır ve adam gibi rodajını yaomamıştır ve motoru kısaca bozmuştur ve o motor beş kuruş etmez o yğzden elden çıkarmaya çalışıyordur.Türkiyede şerefsiz çok aman dikkat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar