odun yerine... kaşarlı mantar ve tereyağda alabalık yesek olmazmı?
toraman bey geziniz kadar fotoğraflarınızda güzel:cat:
hocam naptın ya böle birden sölenirmi bu gibi şeler bitirdin beni:queen:
çok güzel bir yer, kareler harika gerçekten paylaştığın için teşekkürler![]()
Beğendiğin için teşekkür ederim sende siteye hoşgeldin bu arada umarım kalıcı ve katılımcı olursun.Aynı zamanda E-M-R-E yle mutluluklar dilerim.
:mrgreen: alpertime baskı yapın (psikolojik,fiziki) belediye başkanının işlettiği mekana gidelim:cat:
İlimizde o kadar çok gezilecek yerler varki ben çok memnunum buradan Canım sıkıldıkça stres atmaya giderim burasıda o yerlerden biri.. Balık durumuna gelince ben çok denedim ama en fazla bir tavalık balık yakalayabildim bu da hüsran demektirTek başına yapılan şahane gezilerden biri:cat::cat::cat:
Abi ben sizden fikir alayım dedim ....
Ben motor aşığı olduğu kadar Ava da aşığım .....
Karada ve gölde/nehirde iyi avlanırım...Sorum şu...
Barajda balık durumu nasıl? Hangi cins balıklar var? Beni bilgilendirirseniz sevinirim :cat:
Siz balık tutmak yasak dediğine bakmayın...Neredeyse bütün göllerde bu yazı var..Ama kimse uymuyo malesefr:
Balık sezonu her sene tummuz 1 de açılır..yani yumurtlama döneminden sonra...yasak olmasının nedeni temmuzdan önce balığa giden Şeroların yüzünden..r:bunuda belirteyim...
Beni bilgilendiriseniz bende ağustos sonu gibi gelmeyi düşünüyorum(motorla tabiki) ...Kamp havasında 2-3 gün kalmayı planlıyorum nasipse...Cevaplarınızı bekliyorum.....
Konuyla ilgisi yok ama dayanamadım kusura bakmayın...![]()
Çok güzel resimler. Teşekkürler.
Fotolar süper, eline sağlık
paylaşım için teşekkürler çok güzel fotolar inş bu sene oralara bi gitmet nasip olur:rendeer:
valla tam benlık yermıs abı yaw...:cat:
paylasım ıcın tsk lerr :rendeer:
çok güzel manzaraların olduğu bir yermiş.yurdumu birkez daha sevdim.eline sağlık.sevgilerimle.
gercekten güzel bi yermiş huzur dolu gözüküyor,bu güzel resimleri görmemize vesile oldugunuz için teşekkürler,inş. pek yaknda ehlyetmi alıcam ve ilkbahara dogru kocaelinde bulunan arkadslarımı ziyarete gidicem,belki bu güzel yerleri görmekte kısmet olur...
Tamam o zaman ..:queen: Denemekten zarar çıkmaz ağustos ayında orda olcam inşallah.....Çok beğendim gerçekten bu gölü...İş yapar :cat::cat: