Merak edenlere Yuvacık Barajı'ndan görüntüler

Güzel gezi olmuş haziranda hep beraber gitmiştik o günü hatırladım umarım bu yılda tekrar hep beraber gideriz.!

abı gezın cok gzl olmus...ayrıca motorun da cok gzl ısıklandırmaların bu kadar gzl oldugunu bılmıodum ben ya bu motorlarda cok hosuma gıttı....

aYe tahminin doğru olabilir. babaçi sağolun tek başıma yemek pek canım istemiyor tabiat beni yeterince kendine çekiyor:), Oğuz sende sağol beğenmene sevindim:), jackaan sağol tabiat aşıkları muhakkak uğramalı, megmode People S 200 den bende çok memnunum gerçekten, kenan0014 evet görülesi yerler buraları, organizatör alper_tim bende teşekkür ederim daha çok paylaşım yapacağım inanın buna, Sadık 1453, motoracer125 teşekkürler bu motosiklet fotoğrafından da güzel:)

Son düzenleme:
çok güzel bir yer, kareler harika gerçekten paylaştığın için teşekkürler :)

çok güzel bir yer, kareler harika gerçekten paylaştığın için teşekkürler :)

Beğendiğin için teşekkür ederim sende siteye hoşgeldin bu arada umarım kalıcı ve katılımcı olursun.:)Aynı zamanda E-M-R-E yle mutluluklar dilerim.

Tek başına yapılan şahane gezilerden biri:cat::cat::cat:
Abi ben sizden fikir alayım dedim ....
Ben motor aşığı olduğu kadar Ava da aşığım .....
Karada ve gölde/nehirde iyi avlanırım...Sorum şu...
Barajda balık durumu nasıl? Hangi cins balıklar var? Beni bilgilendirirseniz sevinirim :cat:
Siz balık tutmak yasak dediğine bakmayın...Neredeyse bütün göllerde bu yazı var..Ama kimse uymuyo malesef :pr:
Balık sezonu her sene tummuz 1 de açılır..yani yumurtlama döneminden sonra...yasak olmasının nedeni temmuzdan önce balığa giden Şeroların yüzünden..:pr:bunuda belirteyim...
Beni bilgilendiriseniz bende ağustos sonu gibi gelmeyi düşünüyorum(motorla tabiki) ...Kamp havasında 2-3 gün kalmayı planlıyorum nasipse...Cevaplarınızı bekliyorum.....

Konuyla ilgisi yok ama dayanamadım kusura bakmayın...:)

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler çok güzel fotolar inş bu sene oralara bi gitmet nasip olur:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla tam benlık yermıs abı yaw...:cat:
paylasım ıcın tsk lerr :rendeer:

Tek başına yapılan şahane gezilerden biri:cat::cat::cat:
Abi ben sizden fikir alayım dedim ....
Ben motor aşığı olduğu kadar Ava da aşığım .....
Karada ve gölde/nehirde iyi avlanırım...Sorum şu...
Barajda balık durumu nasıl? Hangi cins balıklar var? Beni bilgilendirirseniz sevinirim :cat:
Siz balık tutmak yasak dediğine bakmayın...Neredeyse bütün göllerde bu yazı var..Ama kimse uymuyo malesef :pr:
Balık sezonu her sene tummuz 1 de açılır..yani yumurtlama döneminden sonra...yasak olmasının nedeni temmuzdan önce balığa giden Şeroların yüzünden..:pr:bunuda belirteyim...
Beni bilgilendiriseniz bende ağustos sonu gibi gelmeyi düşünüyorum(motorla tabiki) ...Kamp havasında 2-3 gün kalmayı planlıyorum nasipse...Cevaplarınızı bekliyorum.....

Konuyla ilgisi yok ama dayanamadım kusura bakmayın...:)
İlimizde o kadar çok gezilecek yerler varki ben çok memnunum buradan Canım sıkıldıkça stres atmaya giderim burasıda o yerlerden biri.. Balık durumuna gelince ben çok denedim ama en fazla bir tavalık balık yakalayabildim bu da hüsran demektir:pale:Burada sazan, aynalı sazan, bıyıklı cinsi tabir edilen balıklar var ve bir arkadaşım en aşağı 4-5 kg.lık balık yakaladı bunuda bil.

Çok güzel resimler. Teşekkürler.

Sağolun bende teşekkür ederim:)

Fotolar süper, eline sağlık

Sizin bu yazılarınız beni daha çok teşvik ediyor:)

paylaşım için teşekkürler çok güzel fotolar inş bu sene oralara bi gitmet nasip olur:rendeer:

Paylaşıma devam edeceğim inşallah..

valla tam benlık yermıs abı yaw...:cat:
paylasım ıcın tsk lerr :rendeer:

Mükemmel yerler tabiat harikası barajda çok su olduğu zaman dahada güzel oluyor.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
çok güzel manzaraların olduğu bir yermiş.yurdumu birkez daha sevdim.eline sağlık.sevgilerimle.

gercekten güzel bi yermiş huzur dolu gözüküyor,bu güzel resimleri görmemize vesile oldugunuz için teşekkürler,inş. pek yaknda ehlyetmi alıcam ve ilkbahara dogru kocaelinde bulunan arkadslarımı ziyarete gidicem,belki bu güzel yerleri görmekte kısmet olur...

Tamam o zaman ..:queen: Denemekten zarar çıkmaz ağustos ayında orda olcam inşallah.....Çok beğendim gerçekten bu gölü...İş yapar :cat::cat:

gercekten güzel bi yermiş huzur dolu gözüküyor,bu güzel resimleri görmemize vesile oldugunuz için teşekkürler,inş. pek yaknda ehlyetmi alıcam ve ilkbahara dogru kocaelinde bulunan arkadslarımı ziyarete gidicem,belki bu güzel yerleri görmekte kısmet olur...

Sende sağol aman ehliyet almadan yollara çıkma herşeyin tam oldumu içinde rahat eder. Buralara geldinmi Yuvacık Barajını görmeden geçme..

Tamam o zaman ..:queen: Denemekten zarar çıkmaz ağustos ayında orda olcam inşallah.....Çok beğendim gerçekten bu gölü...İş yapar :cat::cat:

Elinde birde balık tutma teskeresi olursa iyi olur ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar