menm Motrum :)

Bence güzel. Aynısının laciverti vardı çalındı.
Kartezyenx arkadaş çukurlardan yavaş geç dağatırsın motoru demiş. Ben benimkiyle yapmadığım kalmadı. Enduro gibi kullandım. Dağ,bayır,asfalt... Akrobasi bile yaptım imkanlar el verdiğince... :) Sağlamdı.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ben hep ittiğimi hatırlıyorum hic üstündeyken hatırlamıyorum kendimi :)

waLLa bn hiç itmedim daha 4.175 km yol yürüdüm daha yolda kalmadım ama km halatım koptu cok süratli gittigm icn destrcm :) bide cok saglam bence çin mallarına göre burda 2007 model cin mnalları hurda olmuş hep ama bu 2005 model gördüğünüz gibni daha sapa sağlam ve tertemiz

Motorun çok güzel Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Ama şu Türkçeni düzelt güzel dilimizi böyle kargaşaya getirmeyelim.

benim ilk kullandıgım motor ey gidi ben onla bahceye dalmıştım dönerken elim gazda kalınca:D güzel olmazmı ya 2 teker olsun yeter;) onla güzel gezilir aradada foto cekicen:ÇD

güzel güzel :cat: bide büyük karbüratör at roketlesin....

game over mükemmel olmuş ama bu tip motorlarla yarış yapıp 140 km hızlara ulaşanlar var.. inş. sen onlardan birisi değilsindir.

game over mükemmel olmuş ama bu tip motorlarla yarış yapıp 140 km hızlara ulaşanlar var.. inş. sen onlardan birisi değilsindir.

:) yok merak etme burdada cok var onlardan bişiler yapılar debriyah ayarı falan yapıolar dişlileri kck yapıp kabüratörü büyütoyolar heralde ama bn onlardan deilm yorumlarınız icn tsk.

debriajı aç 3 tane bilye göreceksin orda onlardan birini cıkar ozaman daha hızlı kaçar

ama debriajı ii monte et yoksa senden önde gider çiiuuuv ok

debriajı aç 3 tane bilye göreceksin orda onlardan birini cıkar ozaman daha hızlı kaçar

ama debriajı ii monte et yoksa senden önde gider çiiuuuv ok

abicm onu atastırdım tamirciye söyledim 3 bilye yok dedi 5 bilye var ve bunlardan bir tanesi eskik olursa doğru motor bağırır daha iyi kacar dedi ve buda cok zararlıymış :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar