Meğer Hiçbirşey Bilmiyormuşum...

Bugün ilk kazamı yaptım. Allahtan acı bir tecrübe olmadı. Bacağım yüzüldü ve omzum incindi, buna da şükür...

Baş aktör tahmin edebileceğiniz gibi yırtık dondan fırlar gibi fırlayan bir araba sürücüsü. Diger etkenler ise yola dökülmüş su veya yağ ve benim ön frene cart diye asılmam. Ve yer altınızdan kayıyor motor bi tarafa ben bi tarafa. Ha eklemeden geçmeyeyim "KASK HAYAT KURTARIR". Kaltığımda farkettim ki kaskın çene kısmının boyası çıkmış ve dudağım kanıyordu. Belliki çenemi vurmuşum düşünce ve ısırmışım dudağımı. Kask olmasaydı dağılmıştı çenem belkide...

geçmiş olsun. Ben sürekli çene açık kullanıyorum ama çok büyük sakınca aslında. Kapatmak lazım.

Çok geçmiş olsun. Korunmanız daha ciddi bir yara almanızı engellemiş. Belki de açık bir kask kullansanız şu anda çene kemiğiniz ciddi şekilde kırılıcaktı. Bunu umarım kask takmadan artist gibi motor kullanan arkadaşlar kendilerine örnek alırlar. Ancak bilmedikleri birşey var ki, bu şekilde bir teçhisatsızlıkla yapacakları kazadan kurtulacak ve ders alıcak bir ikinci şanslarının olmayacak olması.
Tekrar geçmiş olsun diyorum.

Çok geçmiş olsun. Korunmanız daha ciddi bir yara almanızı engellemiş. Belki de açık bir kask kullansanız şu anda çene kemiğiniz ciddi şekilde kırılıcaktı. Bunu umarım kask takmadan artist gibi motor kullanan arkadaşlar kendilerine örnek alırlar. Ancak bilmedikleri birşey var ki, bu şekilde bir teçhisatsızlıkla yapacakları kazadan kurtulacak ve ders alıcak bir ikinci şanslarının olmayacak olması.
Tekrar geçmiş olsun diyorum.

Omzum şuan felaket derecede acıyor ve benim bunu evdekilere belli etmemem lazım yoksa bidaha motora falan bindirmezler... İmkanı olan full koruma binsin motosikletine ben bugün bunu anladım.

koruma olarak sadece kask kullanmayın bende kazamı yaptım fakat dizligim yoktu zaten cezasını cektım 1 ay motosıklet kullanamadım 3 dikişim sagolsun :) imkaniniz degilde motosiklet almayın ekipman alın derim

gecmiş olsun imkanı olan diye birsey yok kardesim en kötü kartla alıcan ödeyemem dersen böldürcen 12 ye canından kıymetli degil ya

gecmiş olsun imkanı olan diye birsey yok kardesim en kötü kartla alıcan ödeyemem dersen böldürcen 12 ye canından kıymetli degil ya

Haklısın hocam. Motordan önce ekipman gelmeli insan yaşamadan bilemiyor. Soğudumda gerçi... 1-2 hafta yatacak gibi motor evde.

Geçmiş olsun panik fren çok başka bir olay o kadar pratik o kadar eğitim ama hepsi uçup gidiyor insanın aklından .

Yarın ilk iş bir doktora gidip gösterin omuzunuzu bence, hatta boynunuzu filan da, bir bahane uydurarak. Olmadık şeylere MR çektiriyor insanlar. Siz motosiklet kazası yapmışsınız, işi garantiye almak istemenize bir şey demeyecektir bir doktor. En ufak bir sıkıntı olacak olsa, şimdi öğrenmek ve belki önlemek; daha sonra sonuçlarına katlanmaktan iyidir, diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun...

Gecmis olsun arkadasim. ..
Benimde en cok korktugum panige kapilmak,umarim hicbirimiz yasamayiz

. Diger etkenler ise yola dökülmüş su veya yağ ve benim ön frene cart diye asılmam.

Yağ değil o SU, SU..
Ani frende ön arka birlikte asılın. Arkaya daha önce basın.. Ve de motora tekrar ısınmadan önce dandik fabrika lastiklerini değişin..

Geçmiş olsun..

Bugün ilk kazamı yaptım. Allahtan acı bir tecrübe olmadı. Bacağım yüzüldü ve omzum incindi, buna da şükür...

Baş aktör tahmin edebileceğiniz gibi yırtık dondan fırlar gibi fırlayan bir araba sürücüsü. Diger etkenler ise yola dökülmüş su veya yağ ve benim ön frene cart diye asılmam. Ve yer altınızdan kayıyor motor bi tarafa ben bi tarafa. Ha eklemeden geçmeyeyim "KASK HAYAT KURTARIR". Kaltığımda farkettim ki kaskın çene kısmının boyası çıkmış ve dudağım kanıyordu. Belliki çenemi vurmuşum düşünce ve ısırmışım dudağımı. Kask olmasaydı dağılmıştı çenem belkide...

sinyali yaptırdın mı ehliyeti ve ruhsatı çıkarttın mı ve hızın ne kadardı :)

sinyali yaptırdın mı ehliyeti ve ruhsatı çıkarttın mı ve hızın ne kadardı :)

Sinyali yaptırdım, ruhsat ve plakada çıktı ancak ehliyet için malesef şubata kadar beklemem gerekiyor. Hızım 25-30 falandı kırmızı yanmıştı yavaşlayarak geliyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar