Sen ben öğrendim havasına kapılarak ne hata yaptın merak ettim. Bu arada şunu anladım motosiklette fren kadar kaçış noktalarınada dikkat etmek gerek şehiriçinde devamlı sol arka far hizasından sürüyorum aynadan adamı görüyorum yakın farlarım devamlı açık kırmızıda durursam mutlaka bip bip yapıyorum beni gördüğünden emin oluyorum ani fren yapma durumunda gidonu hafif sağa kırarak yırtıyorum.
Bu şekilde acemi motorcu olarak ilk 500 kilometremi kazasız hatta kaza bile değil korna çalmadan sert fren yapmadan atlattım. 2. konu otobüslerden uzak dur önünde duruyorsa geçmeye çalışma görmüyorlar.
şehiriçinde özellikle trafik yoğun ve hızlı akıyorsa benim gibi motor değilde bisiklet sürer gibi sür açıyorum 4 lüleri en sağdan 20 km hızla ferah ferah sürüyorum.
Ve merkezden uzak duruyorum arabasını geçtim çok kez bisikletle arabaya arkadan çarptım 1 sn önce motorun üstünde ayağa kalk hasarsız atlatırsın genelde kaputum üstüne düşerim

ama yayalar yola fırlıyor çocuk çocuk dümdüz gitsen kadını sola kırsan büyük çocuğunu sağa kırsan küçük oğluna çarpacaksın el ele 2 metre kemer oluşturuyorlar.