Megelli 250r Ufak bir kaza sonucu hasar tespiti

Öncelikle herkese iyi forumlar
Sağ şeritte 20 30 kmh ile giderken tabiri caiz ise öküzün biri birden firene basarak sağa doğru dönüş yapıyor ve bende vurmamak için ön frene abanıyorum ve sol tarafıma doğru devriliyorum Allahtan elimde 1 2 sıyrık var başka bişe olmadı.
1. sol sinyal kırıldı adam aldı orda bi sorun yok.
2.Grenajda hafif çatlaklar oluştu onuda çözdük ordada sıkıntı yok.
3.direksiyonun sol tarafında eğriklik var gibime geliyor önceden sola kırdığımda elim sıkışmıyodu şimdi sıkışıyor bunu nasıl halledebilirim?
4.Ben motoru alalı 1 hafta felan oldu ilk aldığımda ön frene basınca boşluk varmış gibi oluyor ve değişik bir sürtme sesi geliyordu(abs değil abs nin nasıl olduğunu biliyorum) kazadan sonra ön frene bastığımda bu ses daha şiddetli olmaya başladı sanki bi boşluk ve içerde bişey birbirine sürtüyomuş gibi
5. ve beni mahveden olay ben motoru alırken büyük hevesle almıştım aldığımda bu yoktu gerçekden bazı olaylar insanı bezdiriyor yıldırıyor motor zevkindende hayattanda soğutuyor Bildiğiniz üzere megelli 250r da aliminyum şasi kullanılmış ve zincirin üst tarafında bulunan demire zincir sürtmüş ve yarıya kadar aşındırmış bu olay nezaman nasıl oldu hiç bir fikrimyok bu neden olur zincir geşek olduğundanmı ve bide çamurluğada egzoz deymiş heralde biraz erimiş arkadaş anlamıyorum nasıl oluyor bunlar beni bir aydınlatırsanız sevinirim motoru alalı 1 hafta oldu gerçekten moral 0 o aşınan yer kırılabilirmi nasıl halledebilirim? :pr::pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kısım mı aşınmış ? borunun içindeki boşluk meydana çıkmışmı

M6kRaN.png

Aynen abi o kısım aşınmış borunun içinde boşluk yok ama yüzde 30 civarı aşınmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu halde sıkıntı çıkarmaz.Ancak oraya tekrara zincir sürtmemesi için lastik takoz sarmakta yarar var.Benim eski motorda bu şekilde arka şasede boruda delik vardı yarıya kadar.uzunca bi süre bu şekilde kullandım.Sonra kaynakla doldurtmuştum.

bu halde sıkıntı çıkarmaz.Ancak oraya tekrara zincir sürtmemesi için lastik takoz sarmakta yarar var.Benim eski motorda bu şekilde arka şasede boruda delik vardı yarıya kadar.uzunca bi süre bu şekilde kullandım.Sonra kaynakla doldurtmuştum.

Peki abi o direksiyon yamukluğunu nasıl yaptırabilirim o konuda fikrin varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar