Servisi ararsan fiyat ogrenebilirsin sıfırının . 2. Ele bulaşma bence
arkadaşlar elinde megelli arka amortisör olan varmı 2. el çıkma falan. 125 liğin olur 250 liliğin olur
arkadaşlar merhaba acil yardmınıza ihtiyacım var. megelli 250r aldım boş yola çıkıp 5 6 kere hız testi yaptım düz yol ve 135den sonra hız artmıyor hatta 15 20 saniye o hızda gittiğim bile oldu ne yapmalıyım yardım edermisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:56 ----------
arkadaşlar yardım edermisiniz çok acil. Megelli 250r aldım ve 5 6 kere hız testi yaptım bi önceki sahibi son hızı 155 yaptığı halde ben 135i geçemiyorum düz yolda . Hatta 10 15 saniye aynı hızda gitmeme rağmen, ne yapmalıyım bilgisi olan var mı![]()
![]()
arkadaşlar merhaba acil yardmınıza ihtiyacım var. megelli 250r aldım boş yola çıkıp 5 6 kere hız testi yaptım düz yol ve 135den sonra hız artmıyor hatta 15 20 saniye o hızda gittiğim bile oldu ne yapmalıyım yardım edermisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:56 ----------
arkadaşlar yardım edermisiniz çok acil. Megelli 250r aldım ve 5 6 kere hız testi yaptım bi önceki sahibi son hızı 155 yaptığı halde ben 135i geçemiyorum düz yolda . Hatta 10 15 saniye aynı hızda gitmeme rağmen, ne yapmalıyım bilgisi olan var mı![]()
![]()
Megelli 140mı yapıyor gerçekten bilmedigimden sordumKardeşim teknik olarak 140km yapan bir motor bu sen 135 yapmışsınKullanma klavuzunda da yazmakta zaten. illaki sapması da var bunun ama amacın nedir merak ettim doğrusu ? Yani hız yapmak için mi aldın motoru?. Eğer öyleyse yanlış yoldasın dikkat et kendine makineyi de fazla zormala bence. 15X'li hızları görebilirsin ama sana bişey kazandırmaz inan bana. Sen viraj kabiliyetine,trafiği okumaya yönel.Kendine ve motoruna da iyi bak. Boşver hızı. Hız doyumsuzluğu beraberinde getirir.
![]()
kullanma kılavuzunu okursanır göreceksiniz.
http://www.megelli250.com/Megelli-250-Manual.pdf page:66
Tabi bazı şartlar sağlandığında bunun üzerine çıkabilenler var.
Ayrıca http://www.rakuten.com.my bu sitede bazı şekilli parçalar varilgimi çekiyorlar.
plastidip le yapılmış sanki