Medley'e Veda, Forza'ya Merhaba. (Bu sefer balık baştan koktu.)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Forza hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim. 🙏

Motosikleti
Hero Dash 125
Hayırlı olsun.
Bu arada Forza İtalyan değil miydi yav? 😳
60lwxo2.png

Karşıyaka bayrağı gibi görüyorum her baktıkça. 🤪 ❤️💚

Paylaştığın saat de manidar 19:12. Karşıyaka'nın kuruluş yılı 1912. MHP'nin 40. yılı kutlu olsun. 🤪 🤪

Sen bunlara bakma, sen içimizden birini örnek alacaksan @mertowski sapığını örnek al, adam seninkinden de düşük cc ile köfteye gelmedi mi? Geçen hafta benimle 350 km viraj yapmadı mı?

Elimdeki neyse en değerlisi odur. Yeri geldiğinde forumu da sittiret, kendini kaybetme.

Toplamda 395 km tuttu benim sürüşüm 350 değil rica ediciğim düzeltelim. :ROFLMAO:

608e96c8bf21441f6452c585.jpg

Burak şimdi biraz şekil şukul peşinde. Motürüm güzel görünsün, insanlar dönüp baksın demese bile içten içe kendisi bunu istiyor. Asıl önemli olanın bisikletle bile olsa yolda olmak, hayatın akışına katılmak olduğunu anladığında, o da sapıklaşır bizler gibi. 😅

Evde bilgisayar başında oturarak yada sürekli aynı kişilerle görüşerek olmuyor bu işler. Git bir arıza olmasa da sök motürün sağını solunu. Bak bakalım bujisi nerede, aküsü hangi tip ve nerede. Grenajları nasıl sökülüyor. Servis bakımda civataları tam eksiksiz takmış mı? Sök tak elin alışsın.

Daha iyisine sahip olana dek elindeki alet en iyisidir. Çık gez dolaş, gitmiyor bu diyerek eve kapanma. Kendine tek başına bile olsa ufak ufak rotalar hazırla. Ne bileyim bir hafta sonu çık git Bursa'ya, buradan bir üye ile çay kahve iç. Diğer hafta sonu git @espresso Aga'ya köfte yiyin.

Zamanla evlilik, çoluk cocuk gibi işlerle hayat sorumlulukların yüklenince kolay kolay gezemeyeceksin.

Belki bizler seni yanlış tanıdık ancak dışarıdan görünen profilin;

Bütün gün bilgisayar başında oturan. Can sıkıntısından antin kuntin başlıklar açan. Dışarı çıkarak motür sürse bile 5-10 km anca giden bir tip olarak lanse ettin foruma kendini. Bu yüzden de bazen sana "Metro ile git" şeklinde laf atılıyor.

Ben 36-37 yaşımda 150 cc commuter ile İstanbul-Bodrum yapmışsam bu kardeşimin bu yaşında Samsun'a pide yemeye gidip dönmesi gerekir.

Samsun Bafra'da düzgün pideci yok. Adamlar güzelim pideyi BİM'den alınma Sole margarinle yağlıyor. Göstermelik bir parça tereyağı koyuyor yanına servis ediyor. Geçen kış gittiğimde 4 farklı yerde yediğim Bafra Pidesinin hepsinde aynı şeyi uyguladılar.

Herkese Merhaba,

Forza'ya geçtim, neden geçtim? Nasıl geçtim?
Beverly 400 almak için çıktığım yola eski stok kampanyasını kıl payı ile kaçırmamla birlikte kaşıntımı durdurup Medley ile devam diyemedim. Tabi birde çok sevdiğim dostum talip olunca elden çıkarmak zorunda kaldım. Sonrasında reddedemeyeceğim bir teklifle yakaladığım Forza'yı alıverdim.

Şimdi gelelim asıl mevzuya, diyeceksiniz ki fotoğraf neden karanlıkta? Japon yine yapmış cinsliğini... Hasanpaşa'da "Cemır" mı "Jammer" mi ne bişey varmış, bu aletin sinyalini kesiyormuş... Bayiden çıkar çıkmaz daha 1km olmadan motosikleti çalıştırmak istediğimde haliyle çalışmadı. Bayiyi arayınca "Abi git az ötede oyna buralarda çalışmaz" denilince başladım hırsız gibi motosikleti itmeye. Güneş bile usandı beklemekten haliyle karanlığa kaldık. Honda'nın muhteşem alametifarikası, tam bir teknoloji harikası... Hele bir de böyle mekanlarda gidon kilidinde bırakırsan vay haline demek ki. Deli divane gibi dönersin kendi etrafında çalışsın diye.

Bir rivayete göre de yeni S1000RR kafa tasarımında Forza 250'den ilham almış. Bak bak bak.😁
biebp-bb_W1059294-bild-638836375347884510.jpg
Hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela gözden uzak tutsun

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Şile yolunun sağ şerit asfaltı yenilendi , dökülen asfalt özel bir karışım mıdır nedir zımba gibi tutunuyor lastikler , dün Ömerli sapağından sonraki virajları Joyride ile 130-140 geçtim ki hafifde nemliydi yerler..
Evet, ben de son gittigimde bos ise o seridi daha cok kullandim. Henuz 130la viraja girmiyorum ama 110 120yi kaldiriyor

F54

Samsun Bafra'da düzgün pideci yok. Adamlar güzelim pideyi BİM'den alınma Sole margarinle yağlıyor. Göstermelik bir parça tereyağı koyuyor yanına servis ediyor. Geçen kış gittiğimde 4 farklı yerde yediğim Bafra Pidesinin hepsinde aynı şeyi uyguladılar.
bafra yı bilmem ama çarşambada galip usta var karadeniz gezerken gürcistana giderken mutlaka gider pide yerim 1 tane de yetmez o derece lezzetli eskiden dükkanı böyle çarşı içi dar bi sokaktaydı şimdi biraz geniş bi yere geçmiş motosikletçi olduğumuz için birazda özenir ve yemek sırasında gelir masamıza oturup sohbet eder
(vedat milor bile bu adama pide yemeğe gitmiş benim için önemli değil ama o bile beğenmiş)
tavsiye ederim yanında yabancı eleman yoktu kardeşleri ,ile beraber yapardı bu işi

Motosikleti
Hero Dash 125
bafra yı bilmem ama çarşambada galip usta var karadeniz gezerken gürcistana giderken mutlaka gider pide yerim 1 tane de yetmez o derece lezzetli eskiden dükkanı böyle çarşı içi dar bi sokaktaydı şimdi biraz geniş bi yere geçmiş motosikletçi olduğumuz için birazda özenir ve yemek sırasında gelir masamıza oturup sohbet eder
(vedat milor bile bu adama pide yemeğe gitmiş benim için önemli değil ama o bile beğenmiş)
tavsiye ederim yanında yabancı eleman yoktu kardeşleri ,ile beraber yapardı bu işi

Çarşamba'da bir tek Göğceli Camii'ye gittim. Yok çivisizmiş falanmış filanmış diye. Caminin arka duvarında teleskopik direklerle tutuyorlar. Sözde çivi yok ama direklerle tutuyorlar duvarı ve çatıyı.

Yalnız bu müslümanlıkta güzel para var heralde ki büyük çelik kasa koymuşlar camiinin içerisine. 🤑🤑 Kasanın üzerini ksmişler kumbara gibi para atılabilmesi için. Yada müslümanlar birbirine mi güvenmiyor acaba parayı çalan olursa diye. :ROFLMAO: 🤪

F54

eğer böyle cami vs seviyorsan burayı gidip görmeni tavsiye ederim ben tarihi yapıları seviyorum yolumun üstündeyse gidip görürüm ama camii ama kilise farketmez sanata saygım sonsuz
https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/kastamonu/gezilecekyer/mahmut-bey-cam unesco dünya mirası listesinde bulunan bir camii gidip gördüm :oops:
artvin barhal kilisesi ve gürcistan stepandmista da trinity kilisesi var gerçekten harikalar
moskova petersburg ve kiev e sırf böyle yapıları görmek için gitmek istiyorum
(japon ya da böyle bir işin ustasına gerçekten saygı duyulur ve iyi paralar kazanması göze batmazmış ne işte olduğu hiç farketmeksizin bizim bir mahmut usta var adam kafadan mobilya deseni çiziyor sonra bunu ağaca işleyip el ile oyma yapar ben ona iskelet camiasının zeki müren i derdim çok hoşuna giderdi gerçekten zanaatkar bi usta japonya da olsa hattori hanzo kıvanımda bir üne sahip olurdu biz ülke insanı olarak böyle ustalara sahip çıkmadığımız ve saygı duymadığımız için herşeyimiz derme çatma afedersin ama bok gibi sadece yapılar değil inandığımız değerler de böyle)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Allah günah yazmasın, aracı varsa para vermedin mi kendisiyle konuşamıyorsun. Sadece direk hatlara bakıyor. PK filmindeki gibi. Din eleştirisi konusundaki en güzel filimdir bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar