Hayırlı olsun.
Bu arada Forza İtalyan değil miydi yav?
![]()
Sen bunlara bakma, sen içimizden birini örnek alacaksan @mertowski sapığını örnek al, adam seninkinden de düşük cc ile köfteye gelmedi mi? Geçen hafta benimle 350 km viraj yapmadı mı?
Elimdeki neyse en değerlisi odur. Yeri geldiğinde forumu da sittiret, kendini kaybetme.
Ben 36-37 yaşımda 150 cc commuter ile İstanbul-Bodrum yapmışsam bu kardeşimin bu yaşında Samsun'a pide yemeye gidip dönmesi gerekir.
Hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela gözden uzak tutsunHerkese Merhaba,
Forza'ya geçtim, neden geçtim? Nasıl geçtim?
Beverly 400 almak için çıktığım yola eski stok kampanyasını kıl payı ile kaçırmamla birlikte kaşıntımı durdurup Medley ile devam diyemedim. Tabi birde çok sevdiğim dostum talip olunca elden çıkarmak zorunda kaldım. Sonrasında reddedemeyeceğim bir teklifle yakaladığım Forza'yı alıverdim.
Şimdi gelelim asıl mevzuya, diyeceksiniz ki fotoğraf neden karanlıkta? Japon yine yapmış cinsliğini... Hasanpaşa'da "Cemır" mı "Jammer" mi ne bişey varmış, bu aletin sinyalini kesiyormuş... Bayiden çıkar çıkmaz daha 1km olmadan motosikleti çalıştırmak istediğimde haliyle çalışmadı. Bayiyi arayınca "Abi git az ötede oyna buralarda çalışmaz" denilince başladım hırsız gibi motosikleti itmeye. Güneş bile usandı beklemekten haliyle karanlığa kaldık. Honda'nın muhteşem alametifarikası, tam bir teknoloji harikası... Hele bir de böyle mekanlarda gidon kilidinde bırakırsan vay haline demek ki. Deli divane gibi dönersin kendi etrafında çalışsın diye.
Bir rivayete göre de yeni S1000RR kafa tasarımında Forza 250'den ilham almış. Bak bak bak.
![]()
Evet, ben de son gittigimde bos ise o seridi daha cok kullandim. Henuz 130la viraja girmiyorum ama 110 120yi kaldiriyorŞile yolunun sağ şerit asfaltı yenilendi , dökülen asfalt özel bir karışım mıdır nedir zımba gibi tutunuyor lastikler , dün Ömerli sapağından sonraki virajları Joyride ile 130-140 geçtim ki hafifde nemliydi yerler..
Amin, teşekkürler.Hayırlı uğurlu olsun rabbim kaza bela gözden uzak tutsun
Teşekkür ederim.hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ben de gotik ablalarla köfte yemeye giderim hıh
Dün benimde aklıma geldi, sesi soluğu çıkmıyor.
Gidemedi ki geri donsun.
yok yaa, Burak kedi değil, yemezler onu.Gidemedi ki geri donsun.
Ya da, yoksa, acaba, gotik ablalar satanist ciktilar da....![]()
bafra yı bilmem ama çarşambada galip usta var karadeniz gezerken gürcistana giderken mutlaka gider pide yerim 1 tane de yetmez o derece lezzetli eskiden dükkanı böyle çarşı içi dar bi sokaktaydı şimdi biraz geniş bi yere geçmiş motosikletçi olduğumuz için birazda özenir ve yemek sırasında gelir masamıza oturup sohbet ederSamsun Bafra'da düzgün pideci yok. Adamlar güzelim pideyi BİM'den alınma Sole margarinle yağlıyor. Göstermelik bir parça tereyağı koyuyor yanına servis ediyor. Geçen kış gittiğimde 4 farklı yerde yediğim Bafra Pidesinin hepsinde aynı şeyi uyguladılar.
bafra yı bilmem ama çarşambada galip usta var karadeniz gezerken gürcistana giderken mutlaka gider pide yerim 1 tane de yetmez o derece lezzetli eskiden dükkanı böyle çarşı içi dar bi sokaktaydı şimdi biraz geniş bi yere geçmiş motosikletçi olduğumuz için birazda özenir ve yemek sırasında gelir masamıza oturup sohbet eder
(vedat milor bile bu adama pide yemeğe gitmiş benim için önemli değil ama o bile beğenmiş)
tavsiye ederim yanında yabancı eleman yoktu kardeşleri ,ile beraber yapardı bu işi

Hayırlı olsun.
Bu arada Forza İtalyan değil miydi yav?
![]()
Hayırlı olsun, Medley de kayış gibiymiş..
Forza hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim.![]()
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.pideler, kuşaklar.. forzanın tekeri düz bassın![]()