Medley'e Veda, Forza'ya Merhaba. (Bu sefer balık baştan koktu.)

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hayırlı olsun.
Bu arada Forza İtalyan değil miydi yav? 😳
60lwxo2.png

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Boomer'lar X'lerin anaları babaları oluyor. X kuşağı kabaca 65 - 80 arası doğanları kapsıyor. Ama bizde zaten böyle bir şey yok; ABD kültürü şeyleri bunlar.
Evet, bizde böyle boomer kuşağı, x kuşağı falan yok. Bunlar ABD uydurması, onların kültüründeki kuşaklar.
ikinci dünya savaşı sonrası ABD ekonomisi canlanınca doğanlara boomer deniyor, 65'e kadar, sonrasına 65-80 arasına X kuşağı demişler, sonra Y ve Z diye gitmiş.
Bizde kuşaktan bahsedeceksek de biz X kuşağı sayılacak yaştakilerin anne babaları olan kuşan yani 68 kuşağı var, 68 yılında 18 yaş civarlarında genç olan efsane kuşak, dünyada 68 kuşağı antin kuntin hippiliklerle uğraşırken bizimkiler devrimci kuşakmış, bu kuşakla ancak 12 mart 71 darbesi sonrasında da 12 eylül darbesi ile başa çıkabilmişler. Sonraki kuşakların hepsi bizim kuşak da dahil tırt.

Motosikleti
V-Strom benim hakikaten sevmediğim motorlardan biridir görünüş olarak. Espresso Aga mütevaziliğinden "yaşlı motoru" diyor, bu nedenle de forumda adı "ihtiyar motoru"na çıktı. Lakin iş her zaman kullanıcıda bitiyor, iyi bir kullanıcı, V-Strom ile gayet virajlı bir parkurda çoğu forum üyesinin içinden geçer, suya götürür susuz getirir, çift vurur tek sayar.

25 Senedir piyasada olan bir motoru da bu kadar gömmeyelim artık.

vstrom dediğin gibi iyi kullananın elinde canavara dönüşebiliyor, mesela Cyan'ı istanbul trafiğinde kimse yakalayamaz öyle 125cc motor gibi aralardan derelerden kıvrak geçebiliyor, görünce bu nasıl 220 kilo motor diyorsun arkadan bakınca, yine Cyan ve Nikki'nin elinde virajlı yollarda çok güzel uzayan bir motor, ben de en çok sorunsuzluğunu seviyorum, buralardaki rotalarda tek başıma gezerken başıma gelebilecek tek sorun arıza falan değil de bozuk yollarda olur da motoru yatırırsam o ıssız yerlerde tek başıma kaldırabilmek olur. sabah motorun yanına inince marşa basınca bugün nesi bozulacak demeyecek motor arıyordum, her türlü ihtiyacımı karşılıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi bugün bana verilen cevapları incele düşük cc den dolayı küçümseyenler metroya bin diyenler var fasulye gözüyle bakıyorlar ben cevap verince niye ayıp oluyor
250 cc tirrek gibi bir motor kullanıyorum zerre gitmiyor, üstelik motor 10 yaşında. Ben gocunmuyorum, sen neden gocunuyorsun? Altımızdaki motorları anlamlı kılan biziz. Yok o mühendis şöyle yapmış yok bu marka şöyle kaliteli. Sen sittiret, elinde neyin varsa onunla mutlu ol ve gez. Sana laf çakanların bir kısmı da yrk gibi marka ve model motor kullanıyor. Sen bunlara bakma, sen içimizden birini örnek alacaksan @mertowski sapığını örnek al, adam seninkinden de düşük cc ile köfteye gelmedi mi? Geçen hafta benimle 350 km viraj yapmadı mı?

Elimdeki neyse en değerlisi odur. Yeri geldiğinde forumu da sittiret, kendini kaybetme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesela Cyan'ı istanbul trafiğinde kimse yakalayamaz
Abi öyle de deyip Cyan'ı töhmet altında bırakmayalım, adamı hedef haline getirmeyelim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Evet, bizde böyle boomer kuşağı, x kuşağı falan yok. Bunlar ABD uydurması, onların kültüründeki kuşaklar.
ikinci dünya savaşı sonrası ABD ekonomisi canlanınca doğanlara boomer deniyor, 65'e kadar, sonrasına 65-80 arasına X kuşağı demişler, sonra Y ve Z diye gitmiş.
Bizde kuşaktan bahsedeceksek de biz X kuşağı sayılacak yaştakilerin anne babaları olan kuşan yani 68 kuşağı var, 68 yılında 18 yaş civarlarında genç olan efsane kuşak, dünyada 68 kuşağı antin kuntin hippiliklerle uğraşırken bizimkiler devrimci kuşakmış, bu kuşakla ancak 12 mart 71 darbesi sonrasında da 12 eylül darbesi ile başa çıkabilmişler. Sonraki kuşakların hepsi bizim kuşak da dahil tırt.
Sahsen cok katilamayacagim bunlara ama burada yazmaya da usendim😂 yuzyuze denk gelirsek ve konuyu unutmsmissak anlatirim neden oldugunu😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@burak r25 Senin yaşındayken ben dahil çoğumuzun altında motor yoktu, sen bizden daha şanslısın.

Böyle düşük cc yüksek cc goy goylarına gelme. Altında bilmem kaç cc motor olup da sürmeyen, süremeyen çok hımbıl, çok geblo, çok kofik var aramızda. Sen onlar gibi olma, haftasonları da seni forumda görmeyeyim, git gez, Ptesi anlat.

Ged

Motosikleti
@burak r25 Senin yaşındayken ben dahil çoğumuzun altında motor yoktu, sen bizden daha şanslısın.

Böyle düşük cc yüksek cc goy goylarına gelme. Altında bilmem kaç cc motor olup da sürmeyen, süremeyen çok hımbıl, çok geblo, çok kofik var aramızda. Sen onlar gibi olma, haftasonları da seni forumda görmeyeyim, git gez, Ptesi anlat.
Demi, himbil gibi oturuyor evde. Atsin 100 tllik benzin, gezsin tozsun.

Ben de gotik ablalarla köfte yemeye giderim hıh
Madem gotik ablalarla takilabiliyon, neden onlarla takilmiyon da forumun organizasyon yapmasini bekliyon😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Demi, himbil gibi oturuyor evde. Atsin 100 tllik benzin, gezsin tozsun.

Madem gotik ablalarla takilabiliyon, neden onlarla takilmiyon da forumun organizasyon yapmasini bekliyon😂
Ben 36-37 yaşımda 150 cc commuter ile İstanbul-Bodrum yapmışsam bu kardeşimin bu yaşında Samsun'a pide yemeye gidip dönmesi gerekir.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Saygıda kusur ettiğimi düşünmüyorum abi beşe beş dedim sadece.
Beş de deme. Look at the picture: 😜
arapca-ve-islami-5-sayisi-cocuklar-ve-bebekler-icin-arapca-kaligrafi-ile-bilgi-karti_646649-16.jpg

Z kuşağı google bile kullanamıyor mu diyek şimdi ne diyek?
Onu boş ver, müdürlerin değil, müdürelerin regl olduğunu, müdüre olacak yaşa geldiklerinde menopoza girdiklerini de bilmiyorlar. :ROFLMAO:
buradaki bazı yaş almışlar regl olmuş müdürden daha asabi baksana ya da sırf bana bilerek böyleler 🥲

Son düzenleme:
Motosikleti
Abi öyle de deyip Cyan'ı töhmet altında bırakmayalım, adamı hedef haline getirmeyelim.
Apaçi gibi sürüyor anlamında demedim, bu forumda hatta aramızda en güvenli sürenlerden biridir. Ama güzel sürüyor.

Sahsen cok katilamayacagim bunlara ama burada yazmaya da usendim😂 yuzyuze denk gelirsek ve konuyu unutmsmissak anlatirim neden oldugunu😂
Onu bilemiyorum, bizdeki 68 kuşağı diye bilinen kuşak yani biz x kuşağından bir önceki kuşak sahiden sağlammış, sonradan gelenler biz X kuşağı biraz dönemiş de şansına hallice de olsak sonrası onlar gibi değil. ABD'deki boomer kuşağı ile karşılaştıramayız bideki 68 kuşağını sırf onlarla yaşıtlar diye.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Risk guzel havanin oldugu bir pazar gunu avlak virajina gitmektir😂
CB500F varken çok zevkliydi oralar da DL650 ile nasıl olur bilemedim; sadece daha yeni almışken Uçmakdere'ye gitmiştim, motora henüz alışamadığım için çok keyifli olmamıştı. Sağdan sola, soldan sağa devrilmesi biraz hantal.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Güle güle kullanın, kazasız belasız.

Ged

Motosikleti
CB500F varken çok zevkliydi oralar da DL650 ile nasıl olur bilemedim; sadece daha yeni almışken Uçmakdere'ye gitmiştim, motora henüz alışamadığım için çok keyifli olmamıştı. Sağdan sola, soldan sağa devrilmesi biraz hantal.
Darlika giderim ama haftaici. Bu siralar boyle bir luksum var. Asfalt kalitesi iyi ama iste gene yollar toorak camur olmustu bu hafta gittigimde.
Yagissiz bir zaman ucmakdereyi de gormek istiyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Darlika giderim ama haftaici. Bu siralar boyle bir luksum var. Asfalt kalitesi iyi ama iste gene yollar toorak camur olmustu bu hafta gittigimde.
Uçmakdere hele hava iyiyse hafta sonu hiç çekilmiyor, çok kalabalık. Belki çok erken gidilirse keyifli olabilir. En güzeli hafta içi olsa gerek.

Şile yolunun sağ şerit asfaltı yenilendi , dökülen asfalt özel bir karışım mıdır nedir zımba gibi tutunuyor lastikler , dün Ömerli sapağından sonraki virajları Joyride ile 130-140 geçtim ki hafifde nemliydi yerler..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar