- Motosikleti
- Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
- Konu Yazar
Teşekkürler.Yeni motorunuz hayırlı olsun.
Kazasız belasız ve de keyifli sürüşleriniz olsun.
Selamlar
Teşekkürler.Yeni motorunuz hayırlı olsun.
Kazasız belasız ve de keyifli sürüşleriniz olsun.
Selamlar
Ben x kusagiyim ve @Cyan in dedigi gibi eyvallahim yokturVitesliye geçeceğini düsünüyorum ama umarım boomer motoru almazsın![]()
Oo super, bi bakin, en kotu motorunun pazarini ogrenmis olursun. Benim is konusunda henuz bir gelisme yok, olsa ben de kasinti dindirici aramaya baslardimBoomer motoru ne mesela? DL650 mi? (Bu arada buradaki V Strom'cular boomer değil, Gen X, eyvallahımız yoktur, alayının ... Neyse![]()
)
@Ged acayip damping başlamış, ben yarın benim DL650'yi okutmaya bir çıkacağım.
Tez zamanda dilediğin gibi bir iş bulasın inş....
Oo super, bi bakin, en kotu motorunun pazarini ogrenmis olursun. Benim is konusunda henuz bir gelisme yok, olsa ben de kasinti dindirici aramaya baslardim![]()
Vstrom işteBen x kusagiyim ve @Cyan in dedigi gibi eyvallahim yoktur
Boomer motoru ne?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oo super, bi bakin, en kotu motorunun pazarini ogrenmis olursun. Benim is konusunda henuz bir gelisme yok, olsa ben de kasinti dindirici aramaya baslardim![]()
Yaw burak biz x kusagiyiz, vtstrom da x kusagi motoru. Boomerlarin motoru ne bilmiyom.Vstrom iştesizin kuşak baby boomers olarak geçiyormuş hahaha
Kardeş bu kuşak belirleme, onlara isim koyup ayrıştırma işi sizin kuşağın mok yemesi. Sizler dünyaya gelene kadar kimsenin "o bu kuşak, şu bu kuşak" diye bir derdi yoktu. Geçmişte bizim ofiste bir sosyal medyacı çocuk vardı, o şerefsiz "Abi Z kuşağı şöyle böyle, gümbür gümbür geliyor" diye atıp sıkardı, en sonunda kunek oldu, Fethiye'de erkek arkadaşıyla yaşadığını öğrendik.Vstrom iştesizin kuşak baby boomers olarak geçiyormuş hahaha
Abi kimden çıktı bilmiyorum kusak muhabbetiniKardeş bu kuşak belirleme, onlara isim koyup ayrıştırma işi sizin kuşağın mok yemesi. Sizler dünyaya gelene kadar kimsenin "o bu kuşak, şu bu kuşak" diye bir derdi yoktu. Geçmişte bizim ofiste bir sosyal medyacı çocuk vardı, o şerefsiz "Abi Z kuşağı şöyle böyle, gümbür gümbür geliyor" diye atıp sıkardı, en sonunda kunek oldu, Fethiye'de erkek arkadaşıyla yaşadığını öğrendik.
V-Strom benim hakikaten sevmediğim motorlardan biridir görünüş olarak. Espresso Aga mütevaziliğinden "yaşlı motoru" diyor, bu nedenle de forumda adı "ihtiyar motoru"na çıktı. Lakin iş her zaman kullanıcıda bitiyor, iyi bir kullanıcı, gayet virajlı bir parkurda çoğu forum üyesinin içinden geçer, suya götürür susuz getirir, çift vurur tek sayar.
25 Senedir piyasada olan bir motoru da bu kadar gömmeyelim artık.
Neden gerildin abiYaw burak biz x kusagiyiz, vtstrom da x kusagi motoru. Boomerlarin motoru ne bilmiyom.
Boomer'lar X'lerin anaları babaları oluyor. X kuşağı kabaca 65 - 80 arası doğanları kapsıyor. Ama bizde zaten böyle bir şey yok; ABD kültürü şeyleri bunlar.Abi kimden çıktı bilmiyorum kusak muhabbetiniben de espresso abinin dediğinden feyz alarak ve sizleri kışkırtmak için vstromuda sevmediğim için boomer motoru dedim x kuşağıda literatürde baby boomer diye geçiyormuş.
Koca koca adamları baby yaptılar yani
...
Espresso Abi kalender bir adam, kendiyle barışık bir adam, hayatı seven bir adam. Rahmetli arkadaşının motorunu satın aldı, onun anısını en güzel şekilde yaşatıyor.Abi kimden çıktı bilmiyorum kusak muhabbetiniben de espresso abinin dediğinden feyz alarak ve sizleri kışkırtmak için vstromuda sevmediğim için boomer motoru dedim x kuşağıda literatürde baby boomer diye geçiyormuş.
Koca koca adamları baby yaptılar yani![]()
Abicim google amca öyle söylüyor atıp sallamadım yani, Haberlerde denk gelmedin mi kusak haberleri hep yaparlar.Boomer'lar X'lerin anaları babaları oluyor. X kuşağı kabaca 65 - 80 arası doğanları kapsıyor. Ama bizde zaten böyle bir şey yok; ABD kültürü şeyleri bunlar.
Saygıda kusur ettiğimi düşünmüyorum abi beşe beş dedim sadeceEspresso Abi kalender bir adam, kendiyle barışık bir adam, hayatı seven bir adam. Rahmetli arkadaşının motorunu satın aldı, onun anısını en güzel şekilde yaşatıyor.
Ben 80'liyim, biz kuşak muşak bilmeyiz. Karşımızdaki bizden büyükse saygıda kusur etmeyiz, karşımızdaki bizden küçükse de onu sever ama şımarmasına müsaade etmeyiz![]()
Z kuşağı google bile kullanamıyor mu diyek şimdi ne diyek?Abicim google amca öyle söylüyor atıp sallamadım yani, Haberlerde denk gelmedin mi kusak haberleri hep yaparlar.
Saygıda kusur ettiğimi düşünmüyorum abi beşe beş dedim sadece
Z kuşağından her şey bekleZ kuşağı google bile kullanamıyor mu diyek şimdi ne diyek
Kuşak çatışması yaratmayın kardeşim siz de. Hep sizin başınızın altından çıkıyor böyle ipimle kuşağım işlerVstrom iştesizin kuşak baby boomers olarak geçiyormuş hahaha
buradaki bazı yaş almışlar regl olmuş müdürden daha asabi baksana ya da sırf bana bilerek böylelerKuşak çatışması yaratmayın kardeşim siz de. Hep sizin başınızın altından çıkıyor böyle ipimle kuşağım işler![]()
Genç kardeşim biraz ayıp olmaya başladı amaburadaki bazı yaş almışlar regl olmuş müdürden daha asabi baksana ya da sırf bana bilerek böyleler![]()
Sen V-Strom al her şey normale dönecektir.buradaki bazı yaş almışlar regl olmuş müdürden daha asabi baksana ya da sırf bana bilerek böyleler![]()
Sen V-Strom al her şey normale dönecektir.![]()
Abi bugün bana verilen cevapları incele düşük cc den dolayı küçümseyenler metroya bin diyenler var fasulye gözüyle bakıyorlar ben cevap verince niye ayıp oluyorGenç kardeşim biraz ayıp olmaya başladı ama
Dimi?! Her sey y kusagindan cikti, biz farkliyiz, oyle klasik yontemler bize uymaz, is hayati bize uysun diye diye baslattilar zatenKuşak çatışması yaratmayın kardeşim siz de. Hep sizin başınızın altından çıkıyor böyle ipimle kuşağım işler![]()
Bir dahaki kofte turuna gelirse enseye saplagi haketti dimiGenç kardeşim biraz ayıp olmaya başladı ama
Çağrılırsa, evetBir dahaki kofte turuna gelirse enseye saplagi haketti dimi![]()
Sen x kusagina laf ediyon da boomer gorsen kafayi yersin demek ki![]()
Abi bugün bana verilen cevapları incele düşük cc den dolayı küçümseyenler metroya bin diyenler var fasulye gözüyle bakıyorlar ben cevap verince niye ayıp oluyor