MD den Zagor Ahmet abiyi kaybettik- Başımız Sağolsun

kendisini rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.

Yeri dolmayacak bir ADAM daha ayrıldı dünyadan... Hoşçakal güzel insan...

GüzeL bir insanı,güzeL bir abimizi kaybetmişiz.Tanımamış oLmak ayrı bir üzdü beni ama tanısam eminim çok çok daha fazLa üzüLecektim :salut:
ALLAH rahmet eyLesin,mekanı cennet oLsun;hepimizin başı sagoLsun...

Mekanı Cennet olur inşallah. Allah yakınlarına, sevenlerine sabır versin. Tüm motorcu arkadaşlarımında başı sağolsun.

yerin mekanın cennet olsun' çok ağladık,çok üzüldük ama çok değeli çok önemli bi insan bir motosiklet'ci abi olduğunu bir kez daha gördük' sevenleri motosiklet camiası onu yalnız bırakmadı herkez üzgün herkez heyecanlı herkez sanki biraz öksüz kalmıştı çünkü bir duayen daha göçüp gitmiş'ti hep bizimle yaşayacak ve onun motosiklet'ci ruhu bizlere dahada güç katacak yeni nesillere bu ruhu bu sevgiyi en güzel şekilde aşılayacağız' ama onları uyaracak onları bilinçli motosiklet'ci olma yolunda yönlendireceğiz bizler'de her daim kendimizi geliştirip hem kendimiz hem motosiklet'ci kardeşlerimiz'le sağlıkla kazasız belasız uzun senelere yol alacağız anneleri kardeşleri abileri ağlatmayacağız. yerin mekanın cennet olsun ZAGOR AHMET

Hani eskilerin bir lafı vardır ya "bir insanın nasıl bir kişi olduğunu anlamak için cenaze törenine gelen insan sayısına bakmak yeterlidir" diye...Ben oradaydım ve inanılmaz kalabalıktı,tüm sevenleri oradaydı:cat:
Mekanın cennet olsun Zagor Ahmet....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam

biz pendikli olaram motorcu onugördük buzamanakadar veonu göreceyiz içimizde karakteri veşahsiyeti tartışılmaz kişiydi aylesine başsaglıgıdileriz (BLADE FAN)

Zagor Ahmet'e yakışır bir uğurlama oldu. İzmir'den motorlarla gelen arkadaşlar bile vardı. Onun büyük sevdası olan motorlar ile uğurladık onu. Mezarlığa kadar cenaze arabasının arkadasında ve önünde kortej oluşturduk. Bizi yukarıdan izliyor ise eminim mutlu olmuştur. Rahat ve huzurlu uyu Zagor Ahmet.. Seni hep tebessümle anacağız. O gülen yüzün, pozitif enerjin her zaman kalbimizde yaşayacak..

Arkadaşımıza allahtan rahmet ve ailesine sabır diliyorum.

Bu yıl olumsuzluklarla başladı malesef:pale: umarım böyle devam etmez

::uzgunum: Allah Rahmet Eylesin Tanimiyorum Abi Yi Ama Allah Geride Kalanlarina Uzun ömür Ve Sabir Versin Tekrar Tekrar BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Her ne kadar Merhum kardeşimizi tanımasakta, Şahsım ve Çanakkale MT adına Kendisine Allahtan Rahmet, Kederli Ailesine Baş Sağlığı Dilerim.

allah rahmet eylesin.bütün motorcu arkadaşlara kazasız belasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar