MD den Zagor Ahmet abiyi kaybettik- Başımız Sağolsun

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
MD den Zagor Ahmet 'i kaybettik- Başımız Sağolsun

zagorahmetabi.jpg
Motordelisi ve Emok üyesi Zagor Ahmet abimiz geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu bir süredir yoğun bakımdaydı. Çok üzgünüm ama malesef tüm motosiklet camiası çok sevdiği dostumuz Zagor Ahmet' i kaybettik.

Allahtan rahmet yakınlarına ve dostlarına başsağlığı dilerim.

Tüm camianın bu büyük acısını motosiklet tutkunları olarak paylaşıyoruz...

Erhan Erdil
Motosiklet.net

Sevgili Zagor'un naaşı 02-03-2007 Cuma günü İstanbul Pendik SAHİL Camiinde Öğle vakti kaldırılacaktır....

Taziye ile ilgi daha önce açılan konu başlığı veri tabanında oluşan teknik bir hatadan dolayı silinmiştir. Özür dileriz.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.Sevenlerinin ailesinin dostlarının ve camianın başı sağolsun.

Süper Moderatör (BBRR)
Allah rahmet eylesin ..
Aynı yola başkoymuş insanlarız .
Allah kalanlara sabır versin ..

Allah rahmet eylesin.Kendisini tanımasamda motorcu olması insanı üzüyor gercekten:pale:

Ya gördükçe fena oluyorum :salut: Çok kötü bişey bu, hep olacak mı, hep birilerini kayıp mı edeceğiz :salut: Artık kimsenin ölmesini seyretmek istemiyorum..:salut:
Başımız sağolsun..:salut:

Allah rahmet eylesin. Motosiklet camiasının önemli bir ismiydi. :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pazar günü GS eğitiminde Kemal hoca söylemişti yoğun bakımda olduğunu,hepimiz dualarımızla da olsa destek olmaya çalışmıştık ama bazı şeylere engel olunamıyor. tüm motosiklet camiasının başı sağolsun. bu ne ilk, nede son ölüm olucak,tek yapabileceğimiz bunları azaltmaya çalışmak.

allah rahmet eylesin, ailesine sabır diliyorum.

tüm camiaya başsağlığı diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hepimizin başı sağolsun.

Ben sabah bu konuda bir link açmıştım ama kaybolmuş. Bari oradaki sorular kaybolmasaydı. Tekrar soruyorum:

*Kazanın nerede olduğunu bilen var mı? "İzmir'in en tehlikeli virajı" denmiş, neresidir orası?
*Korumaları ve kaskı var mıymış? Bunun cevabını buldum: Kaskı ve korumaları varmış
*Ölüm sebebi beyin kanaması mı, iç kanama mı yoksa dıştan kan kaybı mı? Yoksa enfeksiyon mu? Bunun cevabını buldum: İç organlarında oluşan yaralardaki enfeksiyondan dolayı vefat etmiş

Herkes için çok önemli olan bu hayati bilgileri bilmemiz gerekmektedir.

bazen korumalarda fayda etmiyor demekki

Son düzenleme:
Tüm motor camiasının ve ailesinin başı sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin,hiç birimize böyle acı yaşatmasın Allah:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar