MD den Zagor Ahmet abiyi kaybettik- Başımız Sağolsun

Zagor Ahmet abi ile tanışma ve sohbet etme imkanım olmuştu. Kendisini çok sevmiştim. Çok sıcak kanlı, candan, renkli bir insandı.. Kaç gündür iyileşir diye bekliyorduk ancak malesef başaramadı.. Çok çok üzgünüm.. Onun için son yapabileceğim şey en azından onu son yolculuğuna uğurlarken yanında olmak.. Yarın cenazesinde biz motorcu dostları onu yalnız bırakmayacağız.. :salut:

bazen korumalarda fayda etmiyor demekki

Allah geride bıraktıklarına sabır versin...

Korumalar bazen değil çoğu zaman fayda etmiyor, sadece hastanede gececek zamanı 1-2 gün kısaltıyor o kadar.

İsminin koruma olduğuna bakmayın peçetenin, yumurtayı koruduğu kadar korunuyoruz.

MD den takip edıyordum durumunu ama agırdı cok :(

Allah geride bıraktıklarına sabır versın...

topragı bol olsun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=OfMP8X7Q8jg
[YT]OfMP8X7Q8jg[/YT]
kendisini tanımamama rağmen gerçekten çok üzüldüm, etkilendim, ağladım. Allah ailesine ve sevenlerine sonsuz sabır versin, başımız sağolsun...

videoyu belki ilk mesaja eklemek istersiniz.

Ölümden Sonra

Öldük, ölümden bir şeyler umarak.
Bir büyük boşlukta bozuldu büyü
Nasıl hatırlamazsın o türküyü,
Gök parçası, dal demeti, kuş tüyü,
Alıştığımız bir şeydi yaşamak.

Şimdi o dünyadan hiçbir haber yok;
Yok bizi arayan, soran kimsemiz.
Öylesine karanlık ki gecemiz,
Ha olmuş ha olmamış penceremiz;
Akarsuda aks'imizden eser yok.

CAHİT SITKI TARANCI

Allah rahmet etsin. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Artık demir almak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol
sallanmaz bu kalkışta ne bir mendil nede kol.......

YAHYA KEMAL

abi oldumu şimdi bu......
hep insanların gülmesi için uğraşan sen........
herkesi bir anda yasa,,, gözyaşına boğan sen.......
ölümü sana yakıştıramadık be abi.............

önemli bir ismimizi daha kaybettik dostlar

BAŞIMIZ SAOLSUN..........

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin..

motorcu olunca bu kadar çok arka arkaya ölümlere katlanmak zorunda olunacağını bilmezdim, hiç tanımadığımız insanların ölümleri ile sarsılmak , o acıların birikmesi ve yıpranmak , çok zor gerçekten..

son olsun diye dileyeceğiz ama son falan olmayacak..

başımız sağolsun

ZAGOR abimmm :salut:
seni hiç tanıyamamış olsamda, ismini kaza haberinde öğrenmiş olsamda hastaneye yatışından vefatına kadar geçen zaman içerinde senin için yazılanları okudukça nasıl güzel bir insan olduğunu gördüm. hayatı nasıl doğru yaşadığını... dostluklarının sağlamlığını.... insanlığını... yaşama bağlılığını... pozitif enerjini... hep vefat haberlerine üzülürüz içimiz burulur tanımasakta insanları... ama senin için çok ayrı bir üzüntü hissettim... yüreğindeki geride dostlarına bıraktığın güzel sevgiyi hissettim. toprağın bol olsun. çok üzüldüm çooooook:salut: :salut:
arkadaşlar
md üyesi abimizin md internet sayfasındaki vefat haberi topiğini bir okumanızı tavsiye ediyorum. insanlara nadir kısmet olacak bir hüzün seli bırakmış ardında. arkadaşlarımızın yazdığı satırlar onu hiç tanıyamamış (malesefki) olsamda bana onunla ilgili çok güzel duygular hissetmeme neden oldu. içimde hayatı doğru yaşamış dedim. bu kadar çok insan tarafından bu kadar çok seviliyor olması bir tesadüf değil tabiki. helal olsun ZAGOR AHMET ABİ adam gibi adammışsın.
ALLAH RAHMET EYLESİN.

Allah rahmet eylesin...Camiaya ve yakınlarına sabırlar dilerim..

Kendisi ile tanışmış ve sohbet etmiş biri olarak üzüntümü tarif edemem.Bu kadar neşe dolu,muhabbeti sağlam,sıcakkanlı ve en önemlisi adam gibi bir adamdı.Hepimizin başı sağolsun allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.Kendisine karşı son görevimizi bugün yerine getirecez:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar