Mazot Nasıl Saklanmalı?

Merhaba,

Zincirimi temizlemek amacıyla 1 litrelik şişede mazot aldım ancak saklama konusunda biraz kafam karıştı. Evde nerede saklamalıyım, güneş ışığı vs alsa bir sorun olur mu, plastik şişeyi delme ihtimali var mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

İyi forumlar:)

Mazot benzin kadar tehlikeli ve kolay parlayan bir yakıt değildir. Ama yine çoluk çocuk bulup oynamasın ya da kazara içmesin diyerek mümkünse karanlık bir yerde insanlardan izole saklamakta fayda var.

Merhaba,

Zincirimi temizlemek amacıyla 1 litrelik şişede mazot aldım ancak saklama konusunda biraz kafam karıştı. Evde nerede saklamalıyım, güneş ışığı vs alsa bir sorun olur mu, plastik şişeyi delme ihtimali var mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

İyi forumlar:)

kuru serin bir yerde muhafaza et bir şey olmaz. Ama küçük bir tavsiye zincir temizliği için uçucu solvent bazlı ürünler kullanman würht ipone putoline gibi al kafan rahat olsun :)

çocuklardan uzak gunes almayan biyerde saklamalısın.
ayrıca büyük üreticilerin spesifik zincir yağı harici hiçbir maddeyi tavsiye etmiyorum

valla heralde 3 4 sene oldu balkonda direkt güneş ışığı almayan bir dolap içinde 1 lt lik pet kola şişesinde duruyor hala işime gerektikçe çıkartıp kullanıyorum daha çok temizlik amaçlı olarak ama bir bozulma sorun vs görmedim sadece arada hafif kapağı açıp geneleşmeden kaynaklı yaptığı gazı al yeterli

Teşekkürler tavsiyeler için dediğiniz gibi karanlık kapalı bir yerde muhafaza ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar