Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxi Scooter Karşılaştırma (200-400 cc) ve Kim ne Kullanıyor, Kim neyi Beğeniyor..
uzun ömürlü, atik, az yakan, dikkat çeken bir maxi scooter istiyorsanız, kendi motorum olan Piaggio xevo 250 yi öneririm, kendisi italyandır ve dediğim gibi çok uzun ömürlüdür, düzenli bakımları yapıldığı sürece. Çin, japon, kore vb ile uğraşmayın.
Hayırlı olsun güzel alet. Apartmana nasıl soktun onu düz giriş mi? Yalnız dikkat et o ayaklar mermere zarar verir sonra apartmandakilerle papaz olursun.
Hayırlı olsun güzel alet. Apartmana nasıl soktun onu düz giriş mi? Yalnız dikkat et o ayaklar mermere zarar verir sonra apartmandakilerle papaz olursun.
Honda forza ile ironmax arasında gidip geliyorum. Bir el atın şu işe dostlar. Kullanım amacı İstanbul git gel 60 km çevre yolu e5 aktif kullanım . Kırk yılda bir artçı ile gezme.
Ironmaxin piyasası iyi forzanın konforu önde. Honda servislerine olan tanışıklığım da beni forzaya çekiyor.
Ben eylül 2017 de xmax 250 abs aldım bin pişmanım az daha koy forza abs li al. Xmax öküz gibi yakıyor ama tospa gibi gidiyor 120 den sonra çok vasat konfor 0. satıp kymco xciting 400i yada forza almayı düşünüyorum
Xciting 250r fiyat / performans motosikletidir. Bu iyi diğerleri kötü demek değil. Çok rahat bir scooter, şehir içinde az yakar, uzun yolda hırpalamaz.
Scooter motorlara Yamaha Nmax 125 ile başladım.Ardından Yamaha Xmax 250 ye geçtim.Şu andada Piaggio X10 350 kullanıyorum.
Maxiscooter seviyesindeki en konforlu ve tarzı özel motor x10 diyebilirim.İlgilenenlere bilgi ve karşılaştırma sağlayabilirim.