Maxem Çanta?

BSY

peki çantayı taşıma demirini ayarladınız mı?

Bütün gün araştırdım cbr 250 için çanta demiri temin eden yer bir kaç tane buldum onlarında stoklarında yokmuş. Zaten olsa bile 2 çanta parası istiyorlar nasıl iştir bu anlamadım gitti.
Eskişehir'de uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer bilen varmı arkadaşlar?
Birde yine bilmediğimden gaf yapıyorsam özür dilerim ama alıcağımız veya birebir aynısını yaptıracağımız herhangi bir çanta demirine tüm çantalar uyumlumudur acaba?
Yoksa her çanta markası ve boyutu için farklı çanta demirimi gerekli?

http://www.sahibinden.com/arama?query_text=cbr+250+%C3%A7anta+demiri

burda çeşitler var..

BSY

Hocam peki burdaki ilanlardaki tüm demirler hemen hemen aynı sanırım.
Peki her çanta için uyumlumudur bunlar?
Gerçekten bilmediğim için soruyorum laf olsun diye değil.

çantaların altında tablaları var o tablayı bu demire sabitliyorsun.
sonra çantayı takıyorsun o tablayada...
çantayı sökmek istediğinde tabla kalıyor çantayı çıkarıyorsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sayın @BSY; Diğer arkadaşların önerilerini ve bulduğunuz diğer çantaları da değerlendirin..
Ben Maxem arka çanta kullanan biri olarak; iyi-kötü demeden tecrübemi aktarayım.
Ramzey QM-200GY 200 cc'lik enduro motosikletime 3 yıl önce 32 litre olanı taktım. O zaman 40 liraya almıştım. "Girdiğim ikinci, üçüncü kasiste yolda bırakır mıyım?" diye düşünüyordum ama hâlâ yerinde duruyor; kırığı, çatlağı yok. Anahtarla çıkarılıp takılabilme özelliği yok ve su yalıtımı da yok; bunlar olumsuz yanları. Ben arkadaki bagaj demirine, çantayla birlikte gelen küçük demir parçalar ve vidalarla sabitledim. Kasislerden geçmek bir yana; arazide defalarca motoru yatırdım. Dediğim gibi hâlâ hasarsız. Bütçe elveriyorsa daha iyisini almak elbette iyidir. Ama sabit olsa da sıkıntı yok diyorsanız ve bütçe de kısıtlıysa bence alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar