abi hayırlı uğurlu olsun
bende 10 güne filan cbr ımı alıyorum
allah herkesi istediği motoru almayı nasip eder inşallah 
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin. Bence vakit varsa Kendiniz halledin islemleri.
Bu arada 2. Partilerin hepsi siyah mi gelcekmis? Bu seferki partiler bayi basina 8-10 adet gelcek galiba hepsinin siyah olmasi cok sacma olur.
İki bayi ile konuştum malesef hepsi siyah geliyor bu parti . Mavi-Beyaz istediğim için ilk sırada olmama rağmen sıramı sonraki taliplere vereceğim. Hem segmentinin en pahalısı , hem de ortada makine yok . Nasıl iş anlamıyorum ki , bazen ben ne yapıyorum diye de düşünmüyor değilim. Paramız ile rezillik.
Bu malın satılacağı belli tek tek sokmanın ne anlamı var? Sok şunu ülkeye 500 tane isteyen gelsin alsın . Ama yok , bir malın çok olduğu ortamda o malın fiyatı düşer . Adamlar kurnaz, azar azar verip "arzu objesi" haline getiriyorlar ki mal kıymetli olsun , pazarlık edilmesin vs.
Evet tüm bunları bilerek alıyoruz kabahat bizde , daha sızlanmayalım...
Valla ben kardeşlerden alıyorum çok uzun zaman önce yazdırmıştım adımı onlara gelen full siyahmış diğer bayieri bilemiyorum.
Bence kendin yapmalısın.
Noterde sıra beklemek zaten 15-20 dk sürüyor.
Ben 10 dk da iş takipçide dosya hazırlattım(2 form doldurdu, 2-3 fotokopi çekti,sigortayı yaptırdım )
oradan hemen emniyete gidip sıra aldım önümde 2 kişi vardı. 10 dk da orada sürdü.
Ardından Fiş verdi, yarın gel al diye.
Ertesi gün gidip ruhsatı aldım. plaka basılması için hemen karşıdaki odaya 17TL verdim 3 dk. O da da basım için öğleden sonra gel dedi.
Toplamda bekleme sürem 1 saat bile değil. yarım gün izin alınsa aslında hepsi halledilebilirmiş. Noterleri zengin etmeye gerek yok.
250 liran cebinde kalsın. ya da güzel bir aksesuar al motoruna...
yaza satsaydın ben direk alırdım heralde apacheyi![]()
herneyse, r25 hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsın fuarda üzerine bindiğimdeki heyecanın kimbilir kaç katı bir duygudur![]()
allah olmayanlara da nasip etsin tekerin düz bassın![]()
Ben de mavi bekliyorum, bundan sonra 10-15 günde bir yeni parti gelicek demişti bayinin biri umarım öyle olur, mavi de gelir. Bu heriflerin sağı solu da belli olmaz hiç sıkılmadan bir zam daha çakabilirler![]()