arkadaslar gecen sene ilk zamanlar beni bayagi goruyordunuz ama bir anda kayboldum ortadan
acıkcası masai kullanıcıları olarak birlesip bir gun toplantı tadında bir organizasyon duzenlesek gercekten cok guzel olacak..
bayagı bir zamandır motorla ilgili deneyimlerimi ve basımdan gecenleri yazmıyordum

)
depomun kırılmasını mı yazayım, arka bilyalarımın yenilenmesinimi, var da var...
acıkcası bunlar benim anladıgım kadarıyla belli bir sureden sonra olanbilecek dogal deformasyonlar..
su an benim motor yaklasık 9600km civarına yaklastı.. günü birlik uzun yol olarak ta bugun bir istanbul- bursa yapayım dedim.. tabi dönüşü biraz eziyet ettim kendime o ayri bir dava ama gün içinde yaklaşık bi 400km yaptıktan sonra yorgunlugumu sizinle paylasmaya karar verdim
yoldaki ugrastıgım insan görünümlü yaratıkalrla olan maceralarımı yazsam sıgmaz herhalde
ben daha cok ergonomi ve teknik detaylar üstünde duracagım..
1.cisi benim gibi yorulmusken amann simdi donus yolunda vapura bin git bosver dolana dolana gideyim demeyin aksi takdirde yol bitmiyo

yakıt sarfiyatı sabit 8-90 km de iken yaklasık olarak km de 0,96 ykr civarında...
yolda sadece 2 dik bayırda motor biraz torktan dustu o da korkulacak boyutta degildi..
ortalama hızım gidis 80-90 iken dönüşte tempomu arttırarak 100-110 sevıyelerine kadar getirdim.. tabi bu akabinde daha fazla vibrasyon ve daha cok yorgunlugu da getirdi..
motoru her 100 km de bir bi 10-15 dk dinlendirmekte de fayda var..
bugunku yolculugumu tek gerceklestirdim. ama yukarıda bahsettıgım hız limitlerinde arkada oturacak kisinin halini dusunemiyorum bile

)
simdilik gezi izlenimlerinden hatırladıklarım bunlar arkadaslar.. merak ettiginiz birsey olursa elimden geldikce yardımcı olmaya calısırım