titreşimden benim motorun şasisini motora bağlayan kulakcıklar kırılmış. felaket ses ve titreşim yapıyordu. bir 2 yere sordum 15 ile 60 ytl arası fiyat soylediler. bir de hemen olmaz, iş fln var diyordu herkes. cumartesi gunu kafama esti. soktum depoyu fln. o kulakcıkları şasiye sabit zannediyordum, meğer vidalıymış. onları da soktum. guzel bir kaynak yaptırdım ve sonra da pullarla fln destekleyip yerine oturttum.
koruma demirimi de baglantı yeri egzoza degdiği ve yuksek hızda vibrasyondan egzoza zarar verebileceğini düşünerek takmıyordum. onu da yaptırdım. girdim bir egzozcuya. 2 saate yakın hesap kitap yapıp koruma demirinin parçasının yerini kaydırdık. üstüne bir de siyaha boyadım koruma demirini

canavar gibi oldu. 20 kaat verdim ustaya, kaldı ki 2 saat surmeseydi demir 10 ytl'ye bile cıkacaktım.
neyse, yolda vites pedalımın demiri oynayıp duruyordu. Hasanpaşa'daki emre ustaya yakındık. ona gittim. ara çubugun cok uzun oldugunu soyledi. idareten sıkılaştırdık. egzozcu ustada dunyanın seyini yapıp 20 ytl verdikten sonra vites ara cubugunu sıkılaştırmaya 10 ytl verdim. para değil bunlar da ne bileyim, orasız gorundu bana
bu arada bizim makinelerin hızlarını kaybetmesi durumu sanırım debriyajdan kaynaklanıyor. bugun şakir ustaya (küçükyalı) bırakıyorum motoru. debriyaj balatalarına fln bi bakacak. daha fazla masraf yapmayı dusunmuyorum zaten gerekli de gorunmuyor
resimleri akşam ekleyeyim. guzel oldu koruma demiri. soranlara orjinal koruma demiri, çinden getirttik bile diyorum

)