@whiteeagle geçmiş olsun abi. (gözümden kaçan yeni alanlar olduysa hayırlı olsun terslik yaşayan olduysa geçmiş olsun)
uzun bir süre gene giremedim foruma.
Arkadaşlar parça taktırmadan önce fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak isterseniz kanuninin sayfasında bir link var kuralkan motor mu ne oraya tıklayın seyhan 250c nin parça fiyatlarına bakın suzuki servislerindeki fiyatlarda 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor. Serviste bir fazla geldiyse: o servisin şefi ile beraber pc başına geçin ve parça fiyat listesini beraber kontrol edin. şimdiye kadar ben hep izmir doğa motorda parça fiyat listesine baktım daha önce seyhan için olan fiyatlarla tutarlıydı.
Bence sol sinyal için 60 ytl alan servisden aldığın faturayı suzuki genel müddürlüğüne faks veya email olarak gönder parça gerçekten bu fiyatmıdır diye sor derim. Ki gerçek fiyatları 15-20 olarak diğer arkadaşlar söylemişler.
Şu benzin sorunsalının resim olarak verildiği mesajda benim mesajda araya girmiş o 7.1 litre banada fazla geldiğinden eklemiştim. Yüzde doksan artçı ile seyahat etmekteyim. Kendim yaklaşık 130 kiloyum artçılarımda 70-110 arası değişiyorlar. Buna rağmen izmir şehir karışık trafikte 100 km de aşağı yukarı 4.5 litre falan yakıyor. Ama motoru devirli kullanmayı sevdiğimden normalden biraz fazla olabilir. Kitapçıkta önerilen vites geçişleri 10-20-30-40 idi yanılmıyorsam ben genel olarak 20,25-40,45-65,70-85,90 arası geçişler yapıyorum.
>Titreşim konusunda orantısız vitesteyseniz her motorun yapacağı titreşimleri yapıyor. Bunun haricinde 80-85 gibi motor u 5. vitese atarsanız titreşim kayboluyor, ama performans düşüyor

100-110 a kadar 4 cü viteste devam ederseniz titreşim kesiliyor. (bu hızlarda kesinlikle motoru 5. vitese atmanızı önermem motor kesinlikle 80-85 e kadar geriliyor sonra hızlanıyor