Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

m5-2.jpg

masai nin aynisi jinlun

bizim motorun üreticisi lifan 253fmm
%5Cupfiles%5C20060328%5C7178919%5C4-253FMM.jpg

Model:253FMM

Type: Double-cylinder,four-stroke air-cooled hand-clutched 250cc

Displacement:233ml

Bore*Stroke:53mm*53mm

Max.Power & Rotating Speed:13kw/8500r/min

Rated Power & Rotating Speed:11kw/8500r/min

Max.Torpue & Rotating Speed:15N.m/7000r/min

Min.Fuel Consumption: ≤354g/kw.h

Ldling Speed:1400r/min

Ignition:CDI

Starter:electric starter/Kick strarter

Lubrication: Pressure/splash

Transmission: 5 speed

Son düzenleme:
Bişey Sorcam Bakimlarin Hediyesi Ne Kadar??? Geçen Sinyal Ve Ayna Somunu Için Bide Zincir Ayari Falan 60 Ytl Aldilar Benden. Aksaray Tekay Motor...500 Bakim - 1500 Bakim Yaptiran Arkadaşlar Sölesinde Bakalim Hesaplar Tutuyomu?????

2 tane somun + zincir ayarı mı sadece? yag fln deısımı oldu mu
ayna ve sinyal 15 er lira dan hesapla.

benım arkadasım var bakımları bedava yaptırıyorum:mrgreen: motorumu yaptırdım super oldu:mrgreen:

bence soylediğin işlere 60 cok 2 somun bir zincir ayarı okadar tutmaz.

sol sinyal = on ve arka sinyaller şeklinde ise cok da fazla değilmiş. ayna somununa biraz fazla para almışlar ama orasını soyleyeyım. 15 ytl'ye, yeni ayna (tek bir tanesini tabii ) alırsın

o zaman cok buyuk terbiyesizlik yapmışlar dostum. gidip sor bence hesabını. 15 ytl o sinyalin fiyatı. ayna da o kadar en fazla.

whıteeagle bence servısını degıstır sen:mrgreen: manyakmı onlar be.beyler bır ara bulusalım atlarımızı kosturulım soyle hepberaber nedersınız?

WALLA YOLU DÜŞEN FALAN OLUR DİYE SÖYLÜYORUM - AKSARAYDAKİ SUZUKİ SERVİS TEKAY MOTOR SAHİBİ ALİ TEKAY... BEN 60 YTL VERDİM SİZE BİLGİ BANA DERS OLSUN :pr:

atları kosturalım da abi hava berbat, ben hastayım zaten bir haftadır binmedik bizim metal taya. canım sıkılıor. fena da yogun geçiyor bu ara işler güçler. haftasonu bı kaçırıcam 2-3 saat bakalım o zaman haberleşiriz olmadı.

dostum ben geçen gün sağ sinyali aldım 7.5ytl ye ne yapmışsın sen yawwwww :(

ya arkadaşlar... sizin motorun yakıt tüketimi nasıl benimki neredeyse 1400 corsa ile aynı yakıyor mahvoldum yaww gerçi p.tesei günü bakımını yaptıracağım ama son hesaplarıma göre kilometrede 170civarı falan yakıyor bu bana fazla geldi motoruda yeni aldım sayılır bir ay anca oldu tam olarak bilmiyorum.... normalde kaç yakması lazım yada normalmi bu normalse ona göre bitane petrolcü kızı tavlayacağım. :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
bu ve bır onceki sayfaya bir bak DoomsDay, goreceksin rakamları.

ama kabaca > 34 YTL'lik benzinle 350 km yol yapıor benimkisi.

bugun de guzel guzel turladı kardeşleriyle. 3 şeritte 3 motor yanyanaydık. acaip keyifli bir sürüştü.

enis daha kac defa soyleyecegız abi, herkes yazdı ya. git bak oku işte.

sıtkım sıyrıldı artık senin sorularından, git kardeşim ne alıyorsan al ya. bu kadar kasma milleti. abuk subuk soru soruyorsun, 10 defa aynı seyi soruyorsun. bu lanet motorlar çin malı kardeşim. hangisi hoşuna gidiyorsa al. bu kadar

sorma artık gerdin beni!

Gabe tersine geldi galiba, sinirlenme bu kadar. hos soruyu goremedim bugun baktim ama silinmis galiba. Enis89 da karar verecek sonunda kendine ne uygunsa onu alacak ama cok fazla bilgi kafasını karıştırmış sonucta sanırım biraz daha vaktide var, motor almak isteyipte beklemek zor tabi. önceki mesajlarimda tavsyelerde bulundum sonucta belirlediğin modeller birbirlerine yakın modeller hangisini alırsan al keyif alacaksın cok fazla artı eksi farkları olmayacak karar zamanın geldiğinde biraz gozunu karart ve karar ver.

yok xeros, enis89 10uncu defa benzin yakma ortalamasını sordu ona kızdım. defalarca söyledik yazdık, ortalaması şu, yakıt tüketimi budur diye, bir ustte de yazmışım tekrardan, halen herkesin ortalaması bu mu diye soruyordu. 2 sayfa onceye gitsen yine aynı soruyu goreceksın.

gabe nıye haber vermedın yaw bende gelırdım gezıye bırdahakıne haber ver ok!haber beklıyorum senden:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar