Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kardeş, onceki sayfalara bakarsan kelle başı 3'er defa bu soruyu cevapladığımızı gorursun.

kendi rekorum: depo full idi ve yolda kalıncaya kadar kullandım İstanbul trafiğinde, toplam 349 km yol yaptı. Depo 14 lt'lik.

kardeş, onceki sayfalara bakarsan kelle başı 3'er defa bu soruyu cevapladığımızı gorursun.

kendi rekorum: depo full idi ve yolda kalıncaya kadar kullandım İstanbul trafiğinde, toplam 349 km yol yaptı. Depo 14 lt'lik.
gabe sagol cevap için bende forumda aradım sonuç 100km de 4.5 litre fazla degilmi yaw

valla cok gelmedi bana. bir de daha buyuk motorlara gecmeyi planlarını yapmaya başladım. onların tuketımlerı 1.5 katı fln. rakamları karşılaştırınca cok gelmiyor bana. bu arada yanlış soyledim 14 değil 12.5 lt alıyor depo.

34 ytl 'ye 350 km, cok değil.

şehirler arasımı gidiyorsun sen ortalama kaç km/h gidiyorsunda 350km yapıyon
ben uzun yol için düşünüyorum bu motoru ve keeway lancruiser de var listemde
uzun yolda daha az yakması lagzim zaten

tek cylınder motor bea anlamıyorum sızın bu benzın cımrılıgınızı arabaya 130 150mılyona fulluyorsun max 500km gıdıyor motora 34mılyonluk koyuyorsun 300km gıdıyorsun daha ne ıstıyorsunuz bea:p

maverick, çift silindir bizim canavarlar :) rica ederiz yani cross yaptın gul cruiser i :)

enis89 >> hep şehir içi kullanıyorum. motora trafik diye bir şey yok ama ortalama 70-90 km hızla seyir halindeyim. bu şartlar altında 34 ytl = 350 km

ya bu arada sen halen LandCruiser diyosun da yok oyle bir motor kardeş. 1 sene önce beklemeye başlayıp nisan da vazgeçtim, gelmedi çünkü o motor Türkiye'ye. ayrıca bizim Masai Dover Land Cruiser'ı her şekilde ;)

gabe hakli landcruiser gelmedi uzun zamandır geleceginide sanmıyorum.
bide 250 lik supershadow 150 lik superlighttan daha ucuz sanirim istedikleri satis rakamini tutturamadilar supershadow da,
enis89 listende sanirim bunlar var
masai,supershadow,truva,regal raptor hepsi 250 lik
regal diğerlerine oranla daha pahali ama sevilen bir motor.
super shadow ise goruntu olarak kasli gozukmuyor forumlarini takip et cikan sorunlara iyi bak kararini ona gore ver.
masai ise goruntu olarak kaslı gozukuyor buyuk depo ve kalın on lastik goruntuyu kuvvetlendiriyor. problemli bir motor değil benzini shadowdan fazla yaktigini dusunmuyorum ayni oranlarda yakiyor gibi. tabi bunlara oranla fiyati gercekten digerlerine gore cazip.
son hiz belki shadowdan az olabilir ama 10 km falan fazla farketmez bence titresim ise her 2 motorda yaklasik ayni olmali.
truva konusunda bilgim yok ama bizimkine goruntu olarak cok benzedigi ni biliyorum. neyse kolay gelsin vakit gelince secimini yapacaksin hangisini alirsan al motor binme zevkine varacaksin ve mutlu olacaksın orası kesin. kolay gelsin

pardon gabe dalgınlık ıste eskı motorumu hatırlamısım:)cıft cyclındır cıftbogaz karburator zaten cıft karburator oldugu ıcın serı ya mıllet benım gosterge calısmıyor hız gostergesı yarın kartaldakı altan motora goturucem ıssallah parcası vardır bu arda km 350km de:)

km telin koppmuştur, cok bişey yok. elinde vardır Tamer abilerin, hallederler hemen. ama hediyesi 15 ytl civarında olacak, hazırla sımdıden parayı :)

yok hocam harcamıyor, iddia ederim yani. dediğim gibi bir tam depo ile 350 km yol yaptım ben. 300 diyelim hatta, cok cok düşüp. buradaki rakamlarda ya da benim taytayda bi yanlışlık var

adam şehir içi kullanım normal 100km 7.1 litre diyor bir arıza falan olmasın öyle degilmi aşırı fazla arabayı bile geçiyor(kanuni)

motorun redektoru bozulmus hanı su on jantın km tele takılan zımbırtı ellerınde yokmus gabe garantıden 0tl ye degıstırıcem parcanın gelmesını beklıyorum yarın hava guzel olursa anadolukavagı poyrazkoy ve anadolufenerıne gıdıcem tabı bol bıra ve balık ve mıdye:)

aksam ustu fln olabilirse katılırım ben de. hava da fena durmuyor yau, bir tur atmak lzım.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motorum 2300 kmyi geçti, bugün ilk uzun yolumuz olan beypazarı gezimizi sorunsuz tamamladık (ankara-beypazarı 100 km) akşama kadar da gezdik sayılır. zincir korumanın arka vidası gevşeyince bi süreliğine korumayı söktüm, vida bulup takıcam tekrar, daha önce vidaları sıkılamış olsaydım başıma gelmezdi sanırım :) onun dışında bi sorunumuz yok maşallah, tıkır tıkır çalışıyor karakaçanım :)

arkadaşlar Hepinizin motorları hayırlı olsun.

benzin meselesini bende paylaşmak istedim.

sanırım sizin deponuz 34ytl ye fulleniyor. 350 km. yok yapıyor.

benim motorum 20ytl fulleniyor. ve agresif kullanımda 200 km. yol yapıyorum ortalama. 100 - 140 km hızla gidiyorum. (işe giderken otobanı kullanıyorumda.)
sanırım sakin kullanımda daha az yakabilir.

yani nerdeyse aynı yakıyorlar.

Kazasız sürüşler dilerim.

Okan supershadow un km saati dogrumu o motorun maksimum hızı 118km/h yani 120km/h kullanma klavuzundan baktım :)
titresim 100-140 km/h ile giderken elbet yapıyordur ama nekadar orası bilinmez
aslında sen bi masai motora binmelisin ki ben karar vereyim:pr:

enis bence senin gidip bir anda, pat die alman lazım şu motoru. cidden yani bize fenalık geldi be kardeşim :) ben terazi burcuyum, bu kadar düşünmedim yaw!

arkadaslar benım su sıs farları yuzunden zırt pırt akum bıtıyor sıs farı )taktırıp bu derdı yasıyan varmı baska bır sorunum yok masallah:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar