Masa tenisi oynayanlar buraya

Tahta : Balsacarbo X5
FH : Butterfly Bryce (Sünger : Max)
BH : Butterfly Bryce (Sünger : Max)

Kusura bakmayın ama solum süründürür, sağım öldürür :p

gecen sene yazın yalovada bi organizasyon olmuştu katılcaktım turnuvalara fakat uyuya kalmıştım gidemedim sonuna yetiştim masalar boştu bende arakdaşla oynamıştım busenede olurmu ki acaba :cat:

heyyy ben geldimm :) bende varım bende bendeee :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------

bak bana burasıı tanıdık geldii acaba nerden?

vbabacım burda yediğin ve hiçbir zaman unutamayacağın servisleri ve ballı atışlarıı hatırladın mı? :rendeer::rendeer:

ahanda Kamberde geldi :p Babacım hoşgeldin ay parçam :)

baksen tesadüftür onlar tesadüf ballı olduğunu kabullendin sonunda :mrgreen::wiinkk:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bale hariç bütün sipor dallarında başarılıyımdır :p
masa tenisi de dahil

@aparat
pek sevmiyorum ben ya babam aldı masayı onlar baya iyi oynuyo, 2akşamda bir oynarlar. ama ben 3ayda bir :mrgreen:

vay arkadaş bir zamanlar deli gibi oynadığım, hatta bir ara da lisanslı oyuncu olarak, çok severek uğraştığım bir spor dalıydı... masa tenisi dediniz böğrümü deldiniz yav :(:( eğer istanbulda bir organizasyon yapılırsa seve seve, hatta koşa koşa, olmadı uçaraktan gelirim vallahide billahide:):):) sevgiler ve de saygılar....

istanbul şişli mecidiyeköy civarında bildiğiniz masa tenisi oynabileceğim bi yer varmı kaç senedir mecidiyeköydeyim en yakın spor kompleksi cemal kamacı zaten onun dışındada mecidiyeköyde body salonları hariç spor yaıcak yer yok eğer bildiğiniz masa tenisi bulunan bi yer varsa söylermisiniz

istanbulda masa tenisi organizasyonu yapsak katılım olurmu? avcılarda 3masası olan bi yer var ama orasıda az gelebilir

istanbul şişli mecidiyeköy civarında bildiğiniz masa tenisi oynabileceğim bi yer varmı kaç senedir mecidiyeköydeyim en yakın spor kompleksi cemal kamacı zaten onun dışındada mecidiyeköyde body salonları hariç spor yaıcak yer yok eğer bildiğiniz masa tenisi bulunan bi yer varsa söylermisiniz

profilo da var mecidiyeköyde

bende lisedeyken okul turnuvalarına katılırdım ..okuldan sonra bi kaç kez oynadım eger turnuva gibi bi düzen olursa severek katılırımv

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar