marşa basınca dişli sıyırma sesi

motorumda marşa bastığım zaman tam çalışması gereken anda bir dişli sıyırma sesi duyuyorum marşa basılı tuttuğum sürece elektrikli testere gibi sürekli devam ediyor, internetten biraz araştırdım birkaç neden olabilir diye gözüküyor fakat motoru çalıştıramadığımdan tamirciye götürüp baktırma şansım yok, olay dün akşam başladı ilk seferde motoru çalıştırıp bi 20 metre kadar gittikten sonra istop etti soğuktan dolayı sanırsam, sonrasında tekrar marşa bastığımda bu sorun ortaya çıktı ne yapacağım bilmiyorum, elime bi alet çantası alıp motora girişsem kendi başıma yapabileceğim bişeyler olur mu acaba ?

motorumda marşa bastığım zaman tam çalışması gereken anda bir dişli sıyırma sesi duyuyorum marşa basılı tuttuğum sürece elektrikli testere gibi sürekli devam ediyor, internetten biraz araştırdım birkaç neden olabilir diye gözüküyor fakat motoru çalıştıramadığımdan tamirciye götürüp baktırma şansım yok, olay dün akşam başladı ilk seferde motoru çalıştırıp bi 20 metre kadar gittikten sonra istop etti soğuktan dolayı sanırsam, sonrasında tekrar marşa bastığımda bu sorun ortaya çıktı ne yapacağım bilmiyorum, elime bi alet çantası alıp motora girişsem kendi başıma yapabileceğim bişeyler olur mu acaba ?

bizim traktör de aynısı olmuştu marş dişlisi kaçırıyordu söktüğümde gördüğüm ise dişliyi sıyırmış yenisini taktırmıştık sizin motorda marş dişlisini sıyırmıştır vurdurupta çalıştırma şansınız yokmu

Marş rublesi deniyor sanırım, bozulmuş yaptırmadan yola çıkmayın, kullanım ve zamanla alakalı bir durum.Kullanmaya devam ederseniz daha büyük sorunlar açabilir.

Marş rublesi değişecek. Ayak marşı yoksa değiştirmekten baska yol yok sanırım. Gecen arkadaşımda aynı şeyi yaşadı ybr için 100 lira masraf çıktı.

peki bunun sebebi ne olabilir? motorun yağı azalmış gibime geldi bu bir sebep olabilir mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar